Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves budapesti pasiként szerintetek van még esélyem ismerkedni, vagy ebben a korosztályban szinte már mindenki megtalálta a párját?
Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 11:47
11/15 anonim válasza:
14 és a halál közt teljesen legálisan próbálkozhatsz bármelyik nőnél. Hol a probléma?
12/15 anonim válasza:
Nagyon sok a szingli lány 20 és 24 között, főleg Budapesten.
Forgalmasabb helyeken meg ismerkedni is könnyű.
Merre laksz, mit lehet tudni rólad?
22/L
13/15 anonim válasza:
Sokkal több, mint vidéken. Bármelyik társkeresőn azt látom, hogy félórája budapesti nőket lapozgatok, vagyis mindenki 100+ Km-re van tőlem, közelben meg 80-ból 1 elvétve. Budapesti emberként arany életed lehet ebből a szempontból.
14/15 anonim válasza:
A kérdés az, hogy hogyan ismersz meg új lányokat. Persze hogy nagyon sok szingli lány van 25 alatt Bp-en, de ez csekély vigasz, ha önbizalomhiányos vagy.
Ezt csak mondom, nem ismerve a te konkrét helyzetedet. Csak magamra ismertem, én 24 éves vagyok, sajnos soha nem volt barátnőm, mert annyira erős szociális fóbiám van, hogy az ismerkedést mindig elrontom.
Kíváncsi vagyok, neked is hasonló-e.
15/15 anonim válasza:
Ez attól függ melyik társadalmi rétegben mozogsz. A diplomás rétegnél szerintem ez nem szokatlan, mert sok esetben minimum 22 mire kikerülnek (de a körülöttem lévők ahogy nézem inkább tovább, a sok ide-oda csúsztatással, meg mesterképzéssel meg mittudomén) aztán még egy első igazi állást találni ami nem fizet a legjobban, ha senki nem tesz alád egy lakást lakótársakkal lakni stb. persze van aki ez idő alatt is talál párt, de én úgy nézem, hogy nem túl jellemző.. Ha valaki 18 éves kora óta dolgozik, pénzt keres meg mondhatni 'szabad' annál már gyakoribb..de semmiképpen nem mondanám, hogy 25 az már esélytelen én 23 vagyok, de addig nem is akarok komoly kapcsolatba lépni mert még sok mindent szeretnék csinálni előtte. Persze az attól is függ mikor találkozok valakivel.. ne temesd még magad kitolódtak ezek a dolgok bőven tovább mint 25 év szerintem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!