Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sokkal több férfi a fiatalabb korosztályban?
Figyelt kérdés
Budapesten élek jelenleg, bár remélhetőleg nem olyan sokáig.
Oké, hogy a születési arány ilyen 52%-48% férfi/nő, tehát statisztikai tény, hogy eleve több fiú gyerek születik egy kicsivel. De ez még nem is lenne olyan gáz arány, ha valóban ennyi lenne. De sajnos nem ezt látom, a mindennapi életben legalább 2-szer annyi férfit látok a 35 év alatti korosztályban. És egyáltalán nem csak olyan helyeken járok, ahol tipikusan több a férfi, hanem mindenfele.
Miért van ez?
2019. szept. 11. 13:09
1/5 anonim válasza:
Merrt erre figyelsz. Kezdd el figyel hány dagadt nő van.
2/5 anonim válasza:
Mert szelektív a látásod. Azért.
3/5 anonim válasza:
Mert olyan közegben mozogsz, mert erre figyelsz.
Én ha a saját tapasztalataim alapján ítélném meg, akkor brutális nőtöbbletről beszélnék, mert én 90%-ban nőkkel találkozom. Csak én tudom, hogy a személyes buborékom nem reprezentatív. :)
4/5 anonim válasza:
Valamit rosszul látsz.Budapest a single nők,a vidéki kisvárosok pedig a single pasik lelőhelye.
5/5 anonim válasza:
Én nagyon nem ezt látom. Itt Pestem kb azért is élvezetes már tömegközlekedni, mert annyi szép lányon lehet szemet legeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!