Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy ha valaki nem akar barátnőt, akkor lesz neki barátnője, ha akar, akkor viszont nem lesz?
Annyi igaz belőle, hogy gyakran akkor jönnek össze a dolgok, így akár a párkapcsolat is, amikor nem számítasz rá.
Ha nagyon rá vagy görcsölve valamire, és erőlködsz, az sok esetben gátolhat a siker elérésében és taszító lehet mások szemében.
Ha nem erőlteted a dolgokat, előfordulhat, hogy valakit az utadba sodor az élet, akivel elsőre nem is terveznél kapcsolatot, aztán mégis spontán megtörténnek a dolgok.
Hát én nem akartam soha és most sem. Szimplán nem kívánok ezzel foglalkozni.
4 ilyen csaj lett volna a b nőm , ha rábólintok.
Azóta már biztos találtak maguknak mást.
Velem pont az történt, amit a 3. leírt.
Nem szabad görcsösen akarni a szerelmet. De nem tudom hogyan lehet ezt irányítani, hiszen az érzések csak úgy jönnek.
Én tényleg nem akartam kapcsolatot és bumm 1 év múlva ferjnel voltam. De ha akartam volna, nem tudtam volna úgy tenni mint aki nem akar. :D
Okoska, ha így lenne, akkor senki sem lenne kapcsolatban.. Annak mégis mi a fene értelme lenne, hogy valaki párkapcsolatban van, miközben nem akar? Semmi.
Neked csak az a bajod, hogy nem tudod, hogy hogyan egyeztesd össze a keresletet a kínálattal. Lehet, hogy vannak, akik veled akarnak lenni, miközben te nem akarsz, de ilyenkor nem kell belemenni a játékba. A párkapcsolat nem csak arról kéne szóljon, hogy "valaki akar engem". Kettőn áll a vásár. Ha belemész ilyen egyoldalú örömökbe, azzal csak annyit érsz el, hogy az egyik boldog, a másik szenved. Jó esetben vannak jó kapcsolatok, ahol mindkét félnek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!