Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar találkozni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar találkozni ennyi idő után ha van barátnője?

Figyelt kérdés
Napokban láttam a volt barátomat, de nem voltam benne biztos h ő az. Bejelöltem facebookon, mert hát mégis ismerem max nem jelöl vissza és ennyi. Visszajelölt és rám írt h milyen rég nem beszéltünk és h egy szándékos talit se utasítana vissza. Mondtam h miért ne és írta h akkor elém is jönne hisz tudja hol lakom meg haza is kísérne. Nem tudom h szimplán csak kedves és udvarias-e, és kíváncsi h “jaaaj vajon mi lehet az exemmel”. Egy barátnőm ismeri és mondta h van barátnője. Nem tudom így mire számítsak.

2019. szept. 1. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Ha tudod hogy van bnöje, akkor miért veszed fel fb-n az exedet?

És föleg minek találkozol vele?

Komolyan ennyire naiv vagy?

Tudod te, hogy mire számíthatsz, de nem zavar téged ha pót kerék leszel..

2019. szept. 1. 07:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért, miért....Unalmas már az otthoni punci.Kell a változatosság, és ha ez egy régi barátnővel valósítható meg, akkor azzal teszi.Adódott egy remek alkalom és ezt simán kihasználja.Nem kell sok ész hozzá, hogy ezt magadtól is kitudd következtetni.
2019. szept. 1. 07:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az eszedbe sem jut, hogy ennyi idő után bejelöléssel gyakorlatilag te kezdeményeztél?
2019. szept. 1. 07:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom részben az én hibám amiért bejelöltem, csak én naiv tudni akartam h annyi év után tényleg őt láttam e. Nem is lenne bajom a találkozással ha nem lenne barátnője, így viszont nem tartom jó ötletnek. Kitudja lehet csak be akar ülni egy kávéra...
2019. szept. 1. 07:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Exeket csak egy okból keres fel az ember: ha szexet akar.
2019. szept. 1. 08:06
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

A talin eldől ki mit akar. Addig semmi problémát nem látok.

Nekem is meg van az ex.

Igaz, 16-17 évesen jártunk, 34 év múlva ültünk be egy 3 órás tracspartira egy kávézóba. Múlt idézés, mi történt azóta. Természetesen a párom tudtával.

Taliz nyugodtan, a többi a tisztességeden múlik.

2019. szept. 1. 08:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!:) Sosem akarnék senki kapcsolata útjába állni.
2019. szept. 1. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd eldől,hogy mit akar.Nem biztos,hogy épp szexelni.Nem látok semmi rosszat benne ha találkoztok,ne is törődj a negativ válaszokkal,mindenki magéból indul ki.
2019. szept. 1. 10:00
 9/11 egycsészetea válasza:
91%
Lehet hiányzol neki, és amíg a mostani csajjal volt,erre rá is jött. Vagy csak meg akar fektetni hogy bedőlsz e még neki:)
2019. szept. 1. 12:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Még sincs barátnője :)
2019. szept. 1. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!