Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kislányok neveltetése mennyire befolyásolja hogy majd milyen lesz a társkeresés során a nő igénye és elvárása?

Figyelt kérdés
Ahogy látom a kislányokat, kolléganőimnek is rengeteg kislánya van és ahogy nevelik az baromira elszomorító, szinte Te vagy a legjobb, te vagy a legszuperebb, úgy van ahogy ő akarja. Szinte mindent megengednek neki csak simogatják, szeretgetik stb., vajon ez mennyire befolyásolja majd hogy felnőttkorban őket, hogy úgy érzik majd Ők lesznek a királylányok és bárkit megkaphatsz. Aztán persze ötven évesen rájönnek hogy vénlány maradtak
2019. okt. 6. 12:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

szerinted ez a joneveles? verni a gyereket?

remelem soha nem szaporodsz es egyedul, szuzen eled le az eleted.

2019. okt. 6. 14:09
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Igen, sokunk ük-/déd-/nagymamái éltek teljes lelki nyomorban, mert álmodozni se mertek azon, hogy túllássanak a fakanálon meg a gyerekeken, mert csattant a pofon és mutogatott meg oktatott az egész falu. Csak azóta a társadalom is fejlődött.
2019. okt. 6. 14:17
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Remélem sosem adqtik meg, hogy gyereked lehessen ! Szerinted egy gyereket verni normalis dolog ? Elarulom. NEM, nem az. !
2019. okt. 6. 14:21
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

"az igaz is, hogy mikor ötévesen elesett akkor kapott egy hatalmas pofont azért mert elesett és még nagyobbat mert hangosan sírt, tehát jól megvolt nevelve"

Fogj meg egy pisztolyt és lődd szét a saját fejed.

Beteg állat! Kár hogy Gyurcsányék bezártál a Lipótmezőt. Szüksége lenne rá a magadfajta beteg állatoknak. Nagyon remélem hogy soha nem lesz gyereked.

2019. okt. 6. 14:27
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Kár, hogy téged nem nevelt meg senki, most lenne csajod.

Panaszold be anyádat a nagyanyádnál és jelentkezz be pár pofonért.

2019. okt. 6. 14:39
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Szerinted az erőszak az hozzátartozik a normális emberi kapcsolatokhoz és nem érted hogy mért nincs nőd ?

Nos a válasz az hogy te egy totális elmebeteg vagy, veszélyes az egész társadalomra. Isten tudja hogy mikor ölsz meg valakit. Az lett volna a legjobb ha abortáltak volna annó.

2019. okt. 6. 14:55
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy befolyásolja. Ugyanis arra nevelem a lányom, (is), hogy ő a legjobb, a legszuperebb. Nekem AZ IS. Valamint legyen annyi önbecsülése, hogy nem jön össze minden sötét, bunkó, agresszív suttyóval, és messzire kerülje a hozzád hasonlókat.
2019. okt. 6. 15:32
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Hiába nevelik őket+szeretgetik,mikor felnő,összejön az első nagypofájú bukóval.A vér nem válik vízzé.
2019. okt. 6. 15:53
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerető családban nőttem fel, a szüleim mindig támogattak, ezért felnőtt nőként sem érem be kevesebbel. Olyan párkapcsolatban élek, ahol szeretjük, tiszteljük, segítjük egymást. És a lányomat is arra nevelem, hogy becsülje meg önmagát, és ezt mástól is várja el. Szerencsére manapság már nem kell gyorsan férjhez menni, és eltűrni egy életen át a nem megfelelő partnert.
2019. okt. 6. 16:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Remélem nem tervezel apa lenni.

Engem a szüleim úgy neveltek fel, hogy mindig támogattak az álmaiban, valószínűleg részben amiatt tudtam elérni, amit. Nekem is mondták, hogy én vagyok a legjobb, legszebb, stb. Sose hittem, hogy így volt, de jó volt hallani, és elég sokat dobott a magabiztosságomon. Ezt hívják bátorításnak.

Ha nem simogatni és szeretgetni kéne a gyerekét, mit csináljon? Köpködje és rugdossa?

Nem neveltek királylánynak, hanem határozottnak. Nem vártam el soha olyat, amit én ne tudtam volna teljesíteni, épp ezért, lejjebb se adtam soha az igényeimet. Van is barátom, aki szerencsére ugyanilyen eszmék szerint lett nevelve.

Aki azért üt meg egy gyereket, mert elesett (amivel csak magának ártott) az rossz szülő, és itt még finoman fogalmaztam. Amikor én elestem a biciklivel, édesanyámtól egy ragtapaszt kaptam, édesapámtól pedig egy tippet, hogy legközelebb ne ismétlődjön meg.

Az, hogy neked egy megkeseredett gyerekkorod volt, nem jelenti azt, hogy az a normális.

2019. okt. 6. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!