Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy mindenki kapcsoaltban van?
Végzős egyetemista vagyok, jövőre kezdek dolgozni és az évek során azon kaptam maga hogy egedül vagyok.
Egyetem elején végetért egy 3 éves kapcsolatom, volt egy év regenerálódás, egy ideig nyitott szemmel jártam aztán belefeledkeztem a saját dolgaimba, diákmunka, kutya, onkenteskedes, suli...
Idén feltűnt, hogy alig érnek rám a barátaim, mindig a párjukal vannak (nyár alatt kettőnek is lett barátja), multheten meg voltam egy szülinapon ahol egyedül én voltam a párom nélkül (aki nincs)
Mi történik? Ilyenkor átlában ezek az emberek együtt maradnak, vagy csak iylen állapot van? Én most kezdem megint érezni az igényt, hogy legyen egy társam, adnék valakinek, de nem látok senkit, aki tetszene...
23/N
"Ilyenkor átlában ezek az emberek együtt maradnak, vagy csak iylen állapot van? "
Mindig minden a két félen múlik. Lehet belőle házasság, családalapítás, de lehet, hogy jövőhónapban már szakítanak.
Kérdésre a válasz: NINCS mindenki kapcsolatban!
Noshát: tényleg nincs mindenki kapcsolatban.
Én egy kicsivel idősebben ugyanezt látom,
az ismerőseim java stabil kapcsolatban él, esetleg épp házasodik.
Ettől függetlenül vannak persze az örök egyedülálló srácok, mint én.
Illetve: egyetlen nő ismerősöm sem egyedülálló.
Ismerősi köröm azért jellemzően férfiakból áll, bő 90% felett.
Nem kell ezen görcsölni.
Illetve, ha csak az érzés hajt, hogy valakivel legyél, az talán nem a legjobb hajtóerő.
Ha párkeresésre adod a fejed, próbáld az online platformokat elkerülni, manapság már a legtöbbjük vagy szexkapcsolat kereső, vagy "elvetélt" szinglik gyűjtőhelye.
Több stresszt okozna, mint amit a sikerélmény elnyomna.
Maradj nyitott, teremts új emberi kapcsolatokat, és majd kialakul valami.
Én ugyanúgy vagyok vsak valamivel idősebb ...
Körülöttem is kb egy szingli ember sincs 😀 És rám fogjak hogy válogatok,pedig odáig el se tudok jutni mert nincs miből válogatni ha mind kapcoslatban van,vagy nős 😀
Nehéz ez....
31N
Mindenki csak azt látja meg amit akar.
Nyilván akinek nincs kapcsolata és vágyik rá, az azokat látja meg az utcán is akik kézen fogva sétálgatnak....aki meg egyedül ballag azt észre sem veszik.
Nekem nincs kapcsolatom, tehát nincs mindenki.
Azon meg ne csodálkozz, hogy az összes jóképű fiatal srácnak van barátnője aki neked tetszene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!