Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a magyarázata annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a magyarázata annak, hogy ekkora férfitöbblet van Budapesten?

Figyelt kérdés

Oké, tudom, alapvetően mindenhol az van, de Budapest az torony magasan viszi a pálmát. Mindenki ismeri azt a jelenséget, hogyha egy vidéki nő felkeveredik valahogy Budapestre, akkor az fél év alatt "megromlik", fél év alatt még egy szerény, kedves lányból is egy beképzelt, gőgös, fennhordós némbert csinál az a város, pontosabban annak a lakói, akik zömmel férfiak, vagy legalábbis sokkal több férfi van ott mint nő, különben nem kényeztetnének el ennyire minden nőt. Nem turbóznák fel ennyire minden átlagos vagy az alatti nő egóját is, már kóros szintre.

De mi lehet az oka annak, hogy ekkora kolbászfesztivál alakult ki a fővárosunkban? Talán az a 120 ezer informatikus, és megannyi építőipari munkás meg ilyenek, akik feljárnak/felköltöztek Bp.-re, azok tolják így el a nemek arányát? Vagy a sok külföldi férfi is sokat nyom a latba?

Az a baj, hogy Budapesten szinte csak férfi munkahelyek vannak, ráadásul olyanok amilyenek vidéken vagy egyáltalán nincsenek, vagy sokkal gyérebb lehetőségek vannak, így férfiak százezreinek kellett felköltöznie. Viszont leszámítva az egyetemista nőket (egyetemisták fele-fele nő-férfi), a munkavállalók szinte 100%-a férfi, aki Pestre költözött. A munkahelyeken mindenhol férfitöbblet van, a fodrász szalonokon kívül. Vagy mutass nekem egy olyan munkahelyet amely 10 főnél több alkalmazottal rendelkezik, és nem sokkal több a férfi. Nincs ilyen.

Ez lehet az oka ennek a jelenségnek, vagy inkább a sok külföldit lehet okolni?

2019. okt. 4. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, szerinted megbízhatóbb az, amit mi névtelenül ide bökünk, mint a hivatalos népszámlálás? Amúgy te olyan helyen dolgozol, ahol nagyrészt férfiak vannak? Azzal önmagában semmi baj. Nincs valami hobbi köröd, ahol vegyes a társaság?
2019. okt. 4. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs férfitöbblet, de lehet, hogy sokunk élete könnyebb lenne, ha a férfitöbblet mániások kihalnának...
2019. okt. 4. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy mutass nekem egy olyan munkahelyet amely 10 főnél több alkalmazottal rendelkezik, és nem sokkal több a férfi. 

Tanárok, óvónők, asszisztensek, EÜ dolgozók, varrodák, hivatalok, könnyű fizikai munkát végeztető gyárak, konyhák, takarító cégek, boltok, ügyfélszolgálat, idősgondozás, adminisztráció, diszpécserek, recepciósok, stb. Ez MIND jellemzően női munka. Talán kukás autón nem láttam még nőt dolgozni, de ezenkívül minden szinten. Egy férfi óvó"nő", vagy betegápoló még mindig ritka kivétel.

Hagyd már ezt a ku.rva férfitöbbletet! Nem elég, hogy eleve több a nő, de a fiatal férfiak java külföldön él, tartósan. Nekünk meg maradtak a sírósak.

2019. okt. 4. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, amikor én Pesten járok mindig az tűnik fel először, hogy milyen sok és milyen szép fiatal nő járkál az utcákon.
2019. okt. 4. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit vagy paranoid öcsém. Az idegeid rendben vannak? Komolyan kérdem.
2019. okt. 4. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Menj már be egy bankfiókba: A biztonsági őrön kívül szinte majdnem mindenki nő lesz. Egy NAV épületben: Szintén ugyanez a szitu. Nézd végig a kasszásokat a hipermarketekben, a jegyszedőket a moziban, a postán, a hírlapárusnál, stb. stb. Mindenhol nőtöbblet van!
2019. okt. 5. 07:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"mutass nekem egy olyan munkahelyet amely 10 főnél több alkalmazottal rendelkezik, és nem sokkal több a férfi. Nincs ilyen"

(Többségében) Nőket kiszolgáló cégeknél pl Avon, Versace, Louis Vuitton, L'Oreal, Clean & Clear....

2019. okt. 5. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!