Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vonzó külsőre egy kövér igénytelen nő vagy nekik nem számít a külső?
Olyan sok nőt ismerek akik kövérek, igénytelenek. Tehát nem az arányosan feszesen elhízott nő, hanem az aránytalanul nagy mértékben elhízott kövér nőkre gondolok, olyan Michelin baba típus. Aztán haja nagyon rövid, valami idióta szín rajta, kicsit zsíros is ez a haj és nagyon le van nővé.
Borzalmas én inkább húzogatnám életem végéig mint hogy ilyen nővel legyek. Ok mindenkinek más a szép de azért már ez a külső senkinek nem vonzó... Vagy ki tudja...
Na most az ilyen nőknek bizony mindnek van barátja, sokszor nem olyan rosszak. Bezzeg az ilyen külsejű férfiaknak általában senkijük nincs és ők a tipikus incelek.
Azoknak nem számít a külső, akiknek nincs. Pl energialabda lényeknek.
Amíg van tested és a genetikádban két nem van, addig számít, mert a másik személyiségének és génálományának egyik manifesztációja.
A kapcsolatkeresésnél viszont csak a személyiség számít. Ez nem azt jelenti, hogy nem számít a külső, hanem, hogy ha baráti és szerelmi társakat keresel magad mellé, akkor lényegtelen, egy nem számító tényező. Az ettől eltérő vélemény a kevés önismeretből, felszínességből fakad.
Ha valamicskét konyítasz a mentális egészséghez, akkor tudhatod, hogy legtöbbször ilyen oka van. Tudom, nem megoldás kell, csak fikázás, és le leszek pontozva, de lefogyni nagyon egyszerű lenne, ha nem lenne ennyi érzelmünk, ha nem alakulna ki ennyi tudatalatti gát az emberekben életük során.
Hogy én miért voltam kövér, lehet igénytelenség. De én pszichológushoz is jártam, hogy mi az istenért szabotálom magam folyton, mikor a világon a legjobban sovány akartam lenni. És mivel fizikai betegségem nincs, nagyon egyszerű lett volna fogyni. És mire rájöttünk a pszichológussal, mi a baj, hosszú idő volt. Az okot pedig még mindig próbálom valahogy beépíteni az életembe.
Oké, adott két nő, mindkettőn van 26 kiló felesleg. Az egyiken ez arányosan oszlik el, tehát ez a nő nem igénytelen számodra, ámde a másik szerencsétlen alkatú és hordó hasú. Ez azonnal igénytelenné válik. Fck logic....
Amúgy ami a linkelt két képedet illeti: Az első képen egy nőt látunk, aki éppen sportol, tesz magárét valamit. A másikon egy agyon retusált dagi nőt, aki mackó nadrágban és pólóban kb úgy nézne ki mint az első képen lévő nő. Ja, és fiatalabb is, ami azért sokat segít egy nő megítélésében.
Amúgy rengeteg nagydarab férfinak van párkapcsolata, és rengeteg magányos kövér nő is van, tehát ez nem úgy működik, hogy ha nő vagy, automatikusan mindenkinek kellesz.
Egyáltalán nem is értem, mit akarsz elérni a kérdéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!