Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak vonzó külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vonzó külsőre egy kövér igénytelen nő vagy nekik nem számít a külső?

Figyelt kérdés

Olyan sok nőt ismerek akik kövérek, igénytelenek. Tehát nem az arányosan feszesen elhízott nő, hanem az aránytalanul nagy mértékben elhízott kövér nőkre gondolok, olyan Michelin baba típus. Aztán haja nagyon rövid, valami idióta szín rajta, kicsit zsíros is ez a haj és nagyon le van nővé.

Borzalmas én inkább húzogatnám életem végéig mint hogy ilyen nővel legyek. Ok mindenkinek más a szép de azért már ez a külső senkinek nem vonzó... Vagy ki tudja...

Na most az ilyen nőknek bizony mindnek van barátja, sokszor nem olyan rosszak. Bezzeg az ilyen külsejű férfiaknak általában senkijük nincs és ők a tipikus incelek.

2019. okt. 4. 07:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%
Az elsö tipusuakkal inkabb a hasonlo alkatu videki munkasok foglalkoznak. Szoval igy van nekik is parjuk.
2019. okt. 4. 07:52
 12/28 anonim ***** válasza:
94%

Az nem merül fel, hogy vannak más tulajdonságok a külsőn kívül, amibe bele lehet szeretni?

Esetleg hogy a kövérség nem egyenlő/nem feltétlenül jár együtt az igénytelenséggel?

2019. okt. 4. 07:53
 13/28 A kérdező kommentje:

De egyenlő szerintem alapból is... Mert aki ennyit zabál, hogy 100 kg hízó sertés szintjére felhízik és olyan minőségű ételt eszik az máris igénytelen a saját testére

..

Persze bele lehet szeretni belső tulajdonságokba is, de akkor az inkább barát ha külsőre nem vonz...

2019. okt. 4. 07:57
 14/28 anonim ***** válasza:
96%

#8 “az en kidobott szemetemmel jarna”

Egyrészt a párkapcsolat nem valami egyoldalú birtoklás, nem a te tárgyad, sem szemeted senki, akivel kapcsolatban vagy/voltál.

Másrészt elég béna dolog exeket fikázni, hiszen rólad is sokat elárul, hogy kiket választasz meg párodnak, ha annyira alkalmatlan valaki, akkor minek jöttél össze vele alapból?

2019. okt. 4. 08:19
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a külsejére ilyen szempontból igénytelen, de attól még lehet tiszta, illatos, a haja friss, a lehelette üde... Mondjuk ha egy csinos nőnek épp lábgombája van, nem lesz az egész nő igénytelen.

Az meg megint nem tetszik, hogy ezek szerint a dagadt pasik mindenkinek bejönnek?

2019. okt. 4. 08:22
 16/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem, egy nő (vagy egy férfi) nem csak attól lehet kövér, hogy igénytelen meg zabál, mint egy disznó. Hormonális problémáról hallottak már azok, akik itt fröcsögnek? PCO nevű betegségről hallottak már? Én nem vagyok érintett, és magam sem vonzódom a túlsúlyos nőkhöz, mert nem. Ettől még az alapvető tiszteletet meg lehet adni.

Sok esetben ezek a túlsúlyos nők valami egyéb módon próbálják kompenzálni azt a tényt, hogy nem modell alkatok. Sokszor elmennek a vagány, szókimondó irányba, piercing, fura színű haj, stb. És ne haragudj, kérdező, de olyat kérdezni, hogy a férfiaknak számít-e a külső... A csapból is az folyik, hogy mennyire nagyon számít nekik (nekünk). Ugyanakkor mindenkinek más az ízlése. Van, akinek a dundi nők jönnek be. Ez nem értem, miért probléma.

2019. okt. 4. 08:31
 17/28 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha egy csinos nőnek épp lábgombája van, nem lesz az egész nő igénytelen.

Ha nem tesz érte semmit akkor az a csinos nő is igénytelen lesz.

És egy ekkora kövér azért igénytelen, mert nem tett érte semmit ugyanis nem egyik napról a másikra lesz ilyen kövér.. Először picit duci aztán egyre jobban, azért hosszabb idő míg ide eljut, de ő eljutott mert nem tesz érte semmit

2019. okt. 4. 08:34
 18/28 A kérdező kommentje:
16. Eü szakember vagyok, hidd el nagyon ismerem a PCOS, IR, és egyéb hormonális okokat és igenis ha elmegy orvoshoz és kezelik, megfelelő gyógyszert szedi és diétázik, akkor kezelhetők. Hidd el nem egy súlyos IR beteggel és pajzsmirigy gonddal küszködő nővel találkoztam, aki olyan csinosra lefogyott hogy a férfiak utána fordultak.
2019. okt. 4. 08:41
 19/28 anonim ***** válasza:
50%

1. A szépség mindenkinél mást jelent. Ízlések és pofonok. És éppen ezért van, akinek tetszenek a kövér, molett nők is. Úgy hogy nem kell ezen fennakadni, rengeteg kövér férfi is van párkapcsolatban.

2. Hazánk Európa legelhízottabb országa.

3. Az elhízott embereknek csak kis százaléka hormonproblémás, a nagyobb százalékuk az egészségtelen mozgásszegény életmód miatt kövérek.

2019. okt. 4. 08:52
 20/28 anonim ***** válasza:
8%

Undorító az ilyen. Tegnap feltettem egy ugyanilyen kérdést, egyből törölték. 🙂

Az még valamennyire érthető is lenne, ha az ugyanilyen férfiaknak nem lenne nőjük, de a magam nevében is kérdezem, hogy ha 190 vagyok, hozzá 110 kg, sportolok: kocogok, bringázok, túrázok stb. és igényes vagyok magamra, diplomám is van, érdekel a világ működése, a csillagászaton át, az emberi kapcsolatok dinamikáján keresztül a testbeszédet meg minden anyám kínját érintve, akkor mégis miért nincs komoly kapcsolatom (sem másmilyen) évek óta? Elárulom, nincs teljesíthetetlen elképzelésem egy nőt illetően küllemre, a tök átlagos nőkben is meglátom a szépet. Viszont tény, hogy mérhetetlenül idegesít az emberi butaság, ostobaság, lelki és fizikális igénytelenség, tanulatlanság, önkrtitika és humor hiánya. F

2019. okt. 4. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!