Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kihasznál, jogosan érzem ezt?
Mindketten elfoglaltak vagyunk, jól indultak a randik, voltak programok, de egy ideje értem jön kocsival majd hazavisz és nincs más a szexen kívül. Én nem így terveztem ezt, még ha kavarás is, több találkozót szeretnék napközben stb, egyre jobban nyomaszt ez. Most munka után áthívott magához, de semmi kedvem menni, úgy érzem ez már kihasználás, teljesen kényelmes neki, hogy csak egy csettintésre már érkezem.
Mit tennétek?
21L
Ha csak kavarás akkor nem lesz több mert miért is lenne egy kavarasnál több is?
Ha pedig kapcsolat akkor beszélj vele. Vagy mond hogy most nincs kedved a szexhez, bár szerintem neked van ha már bele mész:)
Megmondanám, hogy csak szexhez most nincs kedvem, viszont este moziba/buliba/koncertre/sétálni megyek, van-e kedve csatlakozni.
Ha nincs, akkor mész egy haverral, ha van, akkor kettesben. Ha kétszer, háromszor mondja azt, hogy nincs kedve a közös programhoz, akkor lépj tovább.
Mondjuk én eleve bele se mennék ilyen "kavarásba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!