Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem kihasznál, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem kihasznál, jogosan érzem ezt?

Figyelt kérdés

Mindketten elfoglaltak vagyunk, jól indultak a randik, voltak programok, de egy ideje értem jön kocsival majd hazavisz és nincs más a szexen kívül. Én nem így terveztem ezt, még ha kavarás is, több találkozót szeretnék napközben stb, egyre jobban nyomaszt ez. Most munka után áthívott magához, de semmi kedvem menni, úgy érzem ez már kihasználás, teljesen kényelmes neki, hogy csak egy csettintésre már érkezem.

Mit tennétek?

21L

2019. okt. 3. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Kinyitnám a számat és még beszélném vele, hogy nekem ez így nem jó, változtassunk vagy hagyjuk egymást, mert más a cél.
2019. okt. 3. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak kavarás akkor nem lesz több mert miért is lenne egy kavarasnál több is?

Ha pedig kapcsolat akkor beszélj vele. Vagy mond hogy most nincs kedved a szexhez, bár szerintem neked van ha már bele mész:)

2019. okt. 3. 13:36
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Megmondanám, hogy csak szexhez most nincs kedvem, viszont este moziba/buliba/koncertre/sétálni megyek, van-e kedve csatlakozni.

Ha nincs, akkor mész egy haverral, ha van, akkor kettesben. Ha kétszer, háromszor mondja azt, hogy nincs kedve a közös programhoz, akkor lépj tovább.

Mondjuk én eleve bele se mennék ilyen "kavarásba".

2019. okt. 3. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
ha együtt vagytok akkor ez gáz.
2019. okt. 3. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
#1 a kapcsolat jellegéből adódóan ha kinyitja a száját, azonnal beletesznek Valamit
2019. okt. 3. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék.Ha csak szex kell menjen prostikhoz.
2019. okt. 3. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha, nekem ugyanez volt az elozo pasi.. lezartam... hany eves ő?
2019. okt. 3. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar ő komolyat tőled, ez tuti!
2019. okt. 3. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Te is nagyon jól tudod, hogy csak dugásra kellesz. Ha nem tetszik, mehetsz, majd akaszt egy következőt, amíg valamelyik el nem fogadja, hogy ennyi. Ha nem tetszik, szépen lépj le.
2019. okt. 4. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
kifinomult érzelmi élete lehet ennek a pasinak is. Ne elégedj meg ennyivel, te ennél sokkal többet érsz.
2019. okt. 9. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!