Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elemzés, hogy miért nem kezdeményez egy nő sem?

Figyelt kérdés

Eddig 3 kapcsolatom volt, úgy értem, 1-el jártam 1,5 évig, 1-et megdugtam párszor, 1-et meg 1x dugtam meg (több éve). Jelenleg 31 éves vagyok, átlagnál jóval magasabb, kb 110 kg súllyal. Diplomás, művelt férfi vagyok, jó kommunikációs készséggel, humorérzékkel. Van persze hibám is, de a küllem, első benyomás szempontjából, mint küllem, megjelenés, nem releváns.

Kíváncsi voltam idegen emberek véleményére, hogy vajon a küllememmel van-e a probléma, amiért a nők sosem írnak rám neten, nem szemeznek velem az utcán, amiért egy mosolyt sem kapok. Szóval ami miatt azt érzem, hogy ronda lehetek.

147 nő értékelése alapján a vonzalmi faktorom alakulása (Photofeeler):

27 nem tart vonzónak (18,37%)

88 valamelyest vonzónak tart (59,86%)

29 vonzónak tart (19,72%)

3 nagyon vonzónak tart

(2,04%)

Ez 5,4/10 pont. A képemhez legtöbbször negatív visszacsatolásként a fiatalabbnak néz ki, mint 31, több mosoly kéne (pedig nincs szomorú tekintetem a képen, csak rühellek vigyorogni fotókon), más szögből kéne a fotó és társai szerepelnek.

Kérdezem én, ha 147 értékelésből pusztán csak 27 az, aki nem tart semennyire vonzónak, miért tapasztalok teljes közönyt az utcán, egyéb társaságban a nőktől, miért nem néz rám sosem a pénztáros a boltokban (csak elvétve, akkor sem kedvesen), miért tűnik el szinte minden nő akár itt, akár más oldalon kepcsere után, amikor előtte tök érdekesnek, intelligensnek, viccesnek talál?

Nők, ez micsoda?

2019. okt. 2. 22:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%

Megsúgom, én akkor nyomtam "valamelyest vonzónak tartom" értékelést, ha számomra abszolút nem volt vonzó az illető, de nem gondoltam rondának.

De visszatérve a fő kérdésre: 147 nőből csupán 3 tartott nagyon vonzónak. Márpedig se nő, se férfi nem kezdeményez csak úgy random az utcán, vagy neten ismerkedést, ha nem tartja a másikat nagyon vonzónak. NEm simán vonzónak, hanem NAGYON vonzónak. De még akkor se biztos. A nők meg aztán még nehezebben kezdeményeznek. Szóval ne haragudj, de egyáltalán nem tartom meglepőnek, hogy nem kezdeményeznek nálad. Átlagos körülinek tűnsz ezek alapján, átlagos férfiaknál pedig borzalmasan ritka, hogy a nő kezdeményezzen, úgy, hogy az illető idegen számára. Nem lehetetlen, de nem is általános. Szóval reális a tapasztalatod az értékeléshez viszonyítva. Persze, ettől még lehet boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatod, csak ne várd a sült galambot.

2019. okt. 3. 08:40
 22/23 anonim ***** válasza:
91%
Az még nem jutott eszedbe, hogy egy fénykép alapján nem lehet megfelelő benyomást kialakítani? És az, hogy a 147 nő közt esetleg volt egy pár troll, aki direkt lehúzott? Az sem biztos, hogy mind nő volt. Még az iwiw -en voltak olyan alkalmazások, ahol lehetett értékelni egymást. Ott majdnem mindenki a két pontot verte az ötből. Modell külsejű emberek is. Szóval egy ilyen felmérés nem árul el semmit. Azt meg nem értem, hogy miért várod el, hogy kezdeményezzenek a nők? Tegyél érte, és akkor majd észrevesznek.
2019. okt. 3. 08:41
 23/23 A kérdező kommentje:
Én kezdeményeztem többször, de vagy foglalt nőkbe futottam mindig, vagy ez csak egy duma volt, hogy lekoptassanak.
2019. okt. 3. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!