Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elemzés, hogy miért nem kezdeményez egy nő sem?
Eddig 3 kapcsolatom volt, úgy értem, 1-el jártam 1,5 évig, 1-et megdugtam párszor, 1-et meg 1x dugtam meg (több éve). Jelenleg 31 éves vagyok, átlagnál jóval magasabb, kb 110 kg súllyal. Diplomás, művelt férfi vagyok, jó kommunikációs készséggel, humorérzékkel. Van persze hibám is, de a küllem, első benyomás szempontjából, mint küllem, megjelenés, nem releváns.
Kíváncsi voltam idegen emberek véleményére, hogy vajon a küllememmel van-e a probléma, amiért a nők sosem írnak rám neten, nem szemeznek velem az utcán, amiért egy mosolyt sem kapok. Szóval ami miatt azt érzem, hogy ronda lehetek.
147 nő értékelése alapján a vonzalmi faktorom alakulása (Photofeeler):
27 nem tart vonzónak (18,37%)
88 valamelyest vonzónak tart (59,86%)
29 vonzónak tart (19,72%)
3 nagyon vonzónak tart
(2,04%)
Ez 5,4/10 pont. A képemhez legtöbbször negatív visszacsatolásként a fiatalabbnak néz ki, mint 31, több mosoly kéne (pedig nincs szomorú tekintetem a képen, csak rühellek vigyorogni fotókon), más szögből kéne a fotó és társai szerepelnek.
Kérdezem én, ha 147 értékelésből pusztán csak 27 az, aki nem tart semennyire vonzónak, miért tapasztalok teljes közönyt az utcán, egyéb társaságban a nőktől, miért nem néz rám sosem a pénztáros a boltokban (csak elvétve, akkor sem kedvesen), miért tűnik el szinte minden nő akár itt, akár más oldalon kepcsere után, amikor előtte tök érdekesnek, intelligensnek, viccesnek talál?
Nők, ez micsoda?
"Nők, ez micsoda?"
Hát, csak az amit eddig is kb mindenki tudott: egy béna oldal nem adja vissza a valóságot. Ez a valamelyest vonzónak tart kb olyan mintha azt kérdeznéd a nőktől hogy ennének e papírt. Persze, a hányásnál fonomabb, de ettől még nem ennének papírt.
mert ez azt jelenti átlag alatti vagy. Átlag alattival meg senki nem fog nagyon intenzíven kezdeni.
Amúgy meg 110 kg vagy, ez rögtön másfélszerese az átlagnak.
Szerintem az átlag az ilyen szavazós oldalakon bőven 6.5 körül van, valahol olvastam erről egy elemzést is, talán egy pszichológiai szaklapban. A férfiak szavazatai alapján meg még feljebb, talán 0.7 eltérés van a két nem szavazatai között.
Ettől függetlenül mindenki a saját magánál 2 ponttal fentebbiekre hajt, tehát egy 5ös ponttal valahol a fogatlan cigóasszonyok környékén számíts intenzív nyomulásra, mindenki másért meg kell küzdened.
Nemcsak kepbol all az ismerkedes egy tarskereson.
43F
Photofeeler tapasztalat 24 éves átlagos nőként, 67 szavazat alapján:
7.9/10 pontot kaptam arra, hogy okosnak tűnök,
7.7/10, hogy megbízhatónak,
4.4/10 a vonzódáshoz.
Én ezt nem veszem készpénznek, mert miután ezzel az oldallal szórakoztam, lett egy kapcsolatom és azóta is együtt vagyunk (majdnem két éve). És ennyi az, ami számít, nem idegen pasik véleménye egy képről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!