Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elemzés, hogy miért nem kezdeményez egy nő sem?
Eddig 3 kapcsolatom volt, úgy értem, 1-el jártam 1,5 évig, 1-et megdugtam párszor, 1-et meg 1x dugtam meg (több éve). Jelenleg 31 éves vagyok, átlagnál jóval magasabb, kb 110 kg súllyal. Diplomás, művelt férfi vagyok, jó kommunikációs készséggel, humorérzékkel. Van persze hibám is, de a küllem, első benyomás szempontjából, mint küllem, megjelenés, nem releváns.
Kíváncsi voltam idegen emberek véleményére, hogy vajon a küllememmel van-e a probléma, amiért a nők sosem írnak rám neten, nem szemeznek velem az utcán, amiért egy mosolyt sem kapok. Szóval ami miatt azt érzem, hogy ronda lehetek.
147 nő értékelése alapján a vonzalmi faktorom alakulása (Photofeeler):
27 nem tart vonzónak (18,37%)
88 valamelyest vonzónak tart (59,86%)
29 vonzónak tart (19,72%)
3 nagyon vonzónak tart
(2,04%)
Ez 5,4/10 pont. A képemhez legtöbbször negatív visszacsatolásként a fiatalabbnak néz ki, mint 31, több mosoly kéne (pedig nincs szomorú tekintetem a képen, csak rühellek vigyorogni fotókon), más szögből kéne a fotó és társai szerepelnek.
Kérdezem én, ha 147 értékelésből pusztán csak 27 az, aki nem tart semennyire vonzónak, miért tapasztalok teljes közönyt az utcán, egyéb társaságban a nőktől, miért nem néz rám sosem a pénztáros a boltokban (csak elvétve, akkor sem kedvesen), miért tűnik el szinte minden nő akár itt, akár más oldalon kepcsere után, amikor előtte tök érdekesnek, intelligensnek, viccesnek talál?
Nők, ez micsoda?
"1-et megdugtam párszor, 1-et meg 1x dugtam meg -> művelt férfi vagyok, jó kommunikációs készséggel"
Egyrészt nem értem az összefüggést.
Másrészt a nők érzelmi alapon működnek, temeg csontszáraz statisztikai adatok alapján próbálsz megérteni vmit. Felejtsd el. :D
Komoly híve vagyok, hidd el, nem én akartam csak pár alkalmas szexet a kettő közül egyel, a másikkal is hosszabbat terveztem, csak elutazott pár nap múlva élni külföldre. Nem statisztika alapján gondolkodom, de azt is érdemes néha felállítani, hogy objektív visszacsatolást kapjunk.
Azért írtam le a diplomát, illetve, hogy művelt vagyok, mert ez az igazság, hogy tudja a válaszadó, nem egy proli vagyok, aki sír itt. Tény, hogy a mainstream média, divat, ilyesmik hidegen hagynak, más érdekel, mint az emberek zömét. Ez sem könnyíti meg az ismerkedést, gondolom.
#3: ez teljesen így van. De hidd el, nem rajtam múlna, ha lenne társaságom. Pontosabban nem hullott volna szét a régi baráti körünk, ami 5 éve már nem létezik munkahely, magánélet, egyebek miatt.
31 évesen, egy kisebb településen nem könnyű új társaságra lelni, főleg, ha amúgy is inkább introvertált típus vagyok. Nem volt lételemem a bulizás sohasem. Tudom, hogy a nők zöme full ismeretlennel nem szívesen ismerkedik a leinformálhatatlanság miatt, és emiatt baráti körből, ismerős ismerősevel stb ismerkedik, én nyitott lennék idegen megismerésére is.
Rosszul értékelted az eredményeket.
147-ből 27+88 = 115 (tehát a kérdezettek 78%-a) nem tart téged vonzónak.
A valamelyest vonzó baromira nem elég ahhoz, hogy kapcsolat legyen belőle (vagy akár ismerkedés).
Küldjél képet elmondom mi a gond.
Gondolom ha 147 nő már látta, 148. Nem számít..
Én meg elég jó vagyok ilyenben :))
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!