Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elemzés, hogy miért nem kezdeményez egy nő sem?

Figyelt kérdés

Eddig 3 kapcsolatom volt, úgy értem, 1-el jártam 1,5 évig, 1-et megdugtam párszor, 1-et meg 1x dugtam meg (több éve). Jelenleg 31 éves vagyok, átlagnál jóval magasabb, kb 110 kg súllyal. Diplomás, művelt férfi vagyok, jó kommunikációs készséggel, humorérzékkel. Van persze hibám is, de a küllem, első benyomás szempontjából, mint küllem, megjelenés, nem releváns.

Kíváncsi voltam idegen emberek véleményére, hogy vajon a küllememmel van-e a probléma, amiért a nők sosem írnak rám neten, nem szemeznek velem az utcán, amiért egy mosolyt sem kapok. Szóval ami miatt azt érzem, hogy ronda lehetek.

147 nő értékelése alapján a vonzalmi faktorom alakulása (Photofeeler):

27 nem tart vonzónak (18,37%)

88 valamelyest vonzónak tart (59,86%)

29 vonzónak tart (19,72%)

3 nagyon vonzónak tart

(2,04%)

Ez 5,4/10 pont. A képemhez legtöbbször negatív visszacsatolásként a fiatalabbnak néz ki, mint 31, több mosoly kéne (pedig nincs szomorú tekintetem a képen, csak rühellek vigyorogni fotókon), más szögből kéne a fotó és társai szerepelnek.

Kérdezem én, ha 147 értékelésből pusztán csak 27 az, aki nem tart semennyire vonzónak, miért tapasztalok teljes közönyt az utcán, egyéb társaságban a nőktől, miért nem néz rám sosem a pénztáros a boltokban (csak elvétve, akkor sem kedvesen), miért tűnik el szinte minden nő akár itt, akár más oldalon kepcsere után, amikor előtte tök érdekesnek, intelligensnek, viccesnek talál?

Nők, ez micsoda?

2019. okt. 2. 22:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

"1-et megdugtam párszor, 1-et meg 1x dugtam meg -> művelt férfi vagyok, jó kommunikációs készséggel"

Egyrészt nem értem az összefüggést.

Másrészt a nők érzelmi alapon működnek, temeg csontszáraz statisztikai adatok alapján próbálsz megérteni vmit. Felejtsd el. :D

2019. okt. 2. 22:14
 2/23 A kérdező kommentje:

Komoly híve vagyok, hidd el, nem én akartam csak pár alkalmas szexet a kettő közül egyel, a másikkal is hosszabbat terveztem, csak elutazott pár nap múlva élni külföldre. Nem statisztika alapján gondolkodom, de azt is érdemes néha felállítani, hogy objektív visszacsatolást kapjunk.

Azért írtam le a diplomát, illetve, hogy művelt vagyok, mert ez az igazság, hogy tudja a válaszadó, nem egy proli vagyok, aki sír itt. Tény, hogy a mainstream média, divat, ilyesmik hidegen hagynak, más érdekel, mint az emberek zömét. Ez sem könnyíti meg az ismerkedést, gondolom.

2019. okt. 2. 22:19
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem jársz eleget női társaságba.
2019. okt. 2. 22:27
 4/23 A kérdező kommentje:

#3: ez teljesen így van. De hidd el, nem rajtam múlna, ha lenne társaságom. Pontosabban nem hullott volna szét a régi baráti körünk, ami 5 éve már nem létezik munkahely, magánélet, egyebek miatt.

31 évesen, egy kisebb településen nem könnyű új társaságra lelni, főleg, ha amúgy is inkább introvertált típus vagyok. Nem volt lételemem a bulizás sohasem. Tudom, hogy a nők zöme full ismeretlennel nem szívesen ismerkedik a leinformálhatatlanság miatt, és emiatt baráti körből, ismerős ismerősevel stb ismerkedik, én nyitott lennék idegen megismerésére is.

2019. okt. 2. 22:31
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

Rosszul értékelted az eredményeket.

147-ből 27+88 = 115 (tehát a kérdezettek 78%-a) nem tart téged vonzónak.

A valamelyest vonzó baromira nem elég ahhoz, hogy kapcsolat legyen belőle (vagy akár ismerkedés).

2019. okt. 2. 22:41
 6/23 A kérdező kommentje:
Hülyeség. A valamelyest vonzó az már vonzó. Nem tartozik a nem vonzóba.
2019. okt. 2. 22:45
 7/23 anonim ***** válasza:
95%
Áltasd csak magad nyugodtan. A 31 éves korodig elért 1 kapcsolat (pár dugás és egy dugás nem kapcsolat) is téged igazol. Ja várj, nem.
2019. okt. 2. 22:50
 8/23 A kérdező kommentje:
Különben meg én akkor nyomnek valakire valamelyest vonzót, ha ugyan elsőre nem a zsanerem, de van benne valami, amiért, ha jobban megismerem, simán el tudnám képzelni a kapcsolatot is. De a nők akkor nagyon másképp vannak bekötve, mert minek kattintana rá a valamelyest vonzóra, ha nem fognam meg őt egy kicsit első ránézésre?
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Küldjél képet elmondom mi a gond.

Gondolom ha 147 nő már látta, 148. Nem számít..

Én meg elég jó vagyok ilyenben :))

N28

10/23 A kérdező kommentje:
#9: dobsz priviben mailt, küldök.
2019. okt. 2. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!