Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszmegállóban így ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egy kisváros szélén van egy buszmegálló, ahol időnként szoktam látni egy lányt, aki a távolsági buszra vár. Én autóval szoktam közlekedni, de valahogyan szeretnék szóba elegyedni vele. (Tudom, most jönnének a válaszok, hogy akkor én is menjek azzal a busszal. Én egy kicsit távolabbi városban dolgozom, csak arrafelé szoktam hazajönni, ráadásul ha azzal a busszal szeretnék közlekedni, akkor jóval a munkaidő vége előtt el kellene jönnöm, ami meg nehezen megoldható.) Nem tudom, mit tehetnék. Arra gondoltam, hogy egyszer meg kellene állnom, és odamennem hozzá, csak ez meg olyan, mintha prostinak nézném őt, és félek, hogy rossz néven venné, de más lehetőségem nem nagyon van arra, hogy egyáltalán bármit is megtudhassak róla. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Lehetőleg normális hangnemű, értelmes válaszokat kérnék, köszönöm. Lányok válaszának is örülnék, kíváncsi lennék, ki hogyan reagálna, ha valaki így szólítaná meg őket.2019. szept. 29. 20:03
11/15 anonim válasza:
Egyszer parkolj le valahol és úgy menj a buszmegállóba, mint egy sima utas.
12/15 A kérdező kommentje:
#10-11: Ez itt a város legszéle, falusias övezet, a megállótól pár méterre van a település vége tábla. Max. vissza tudnék fordulni, mert a prérin biztosan nem hagynám őrizetlenül a kocsit, de mivel kertvárosias rész, parkoló sincs a közelben. Sokat gondolkodtam én is azon, hogy mi lenne az, ami nem ijesztő, de mivel ő is valószínűleg többször látott már arra elmenni, így remélem, hogy nem tartana erőszaktevőnek vagy pszichopata gyilkosnak, ha kicsit odébb kiszállnék, és úgy mennék oda hozzá.
2019. szept. 29. 20:43
13/15 anonim válasza:
Azt tudod hol száll le a buszról?
14/15 A kérdező kommentje:
#13: Sajnos nem, nem ismerem őt, semmit sem tudok róla. Gondolom, valamelyik közeli faluban, de azt sem tudom, hogyan jár haza, mert van, hogy a távolsági busz még mögöttem jön, de ő nincs a megállóban. Nem néz ki tanulónak, szóval valószínűleg dolgozik, de hogy amikor nem áll ott, akkor valaki hazaviszi-e, vagy korábban/később megy haza, fogalmam sincs. Elég bonyolult ez így, jól tudom, de nincs túl sok lehetőség, ha szeretnék vele megismerkedni.
2019. szept. 29. 22:13
15/15 anonim válasza:
Esetleg egy olyan nap, amikor szabin vagy? Leteszed a kocsit és úgy beszélsz vele, szóval, nem megállsz előtte. Vagy akkor felszállsz a buszra. Valamit valamiért. Majd írd meg nekünk, hogy mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!