Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miért fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért fontos, hogy jogsim legyen, ha társat keresek?

Figyelt kérdés

Azt még megértem, ha munkahelyen hátrány. De pár keresésben miért?

Jobban jár mindenki, ha én nem vezetek. Tudom a KRESZ-t, buta sem vagyok, csak a vezetés nem nekem való, ennyi.

Szerintem nem én csinálom rosszul, hanem az, aki szintén nem jó benne, mégis ott van az utakon.

Vannak más képességeim, amiben kiemelkedő vagyok. Miért baj, hogy mindenki másban jó?

2019. szept. 29. 08:43
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
70%
jógsi a mai világba alap
2019. szept. 29. 08:46
 2/47 anonim ***** válasza:
62%
Nem alap, max. akkor jelent nehézséget, ha vidékről akarsz ismerkedni. Nekem van jogsim, de végül úgy alakult, hogy még "beljebb" költöztebb Pesten, tehát nem érzem szükségét a kocsinak.
2019. szept. 29. 08:51
 3/47 anonim ***** válasza:
64%

Volt egy kirándulásmániás barátnőm, eleinte buszoztunk, vonatoztunk mindenhova, de beláttuk, ezt így képtelenség.

Mondjuk utána meg autóztunk, én meg dühöngtem a kocsiban, akkor meg ez volt a baj...

Bár volt autós barátnőm is, ő még jobban őrjöngött vezetés közben, mint én. :)

2019. szept. 29. 09:00
 4/47 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem nem én csinálom rosszul, hanem az, aki szintén nem jó benne, mégis ott van az utakon."

Ha jó lennél, akkor tudnád korrigálni. De nem vagy jó. Lehet, hogy más sem az, de nekem sosem okozott gondot előre látni, figyelni és javítani. Te meg inkább mást okolsz, pedig te vagy a béna.

2019. szept. 29. 09:00
 5/47 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nőként elég demoralizáló lenne, ha - csak a példa kedvéért - el akarnánk menni a horvát tengerpartra, és nekem kéne vezetnem 6+ órát, mert a pasimnak nincs jogsija. Vagy nekem kéne autószerelőhöz járnom, cipelnem a pasit mindenhova, stb. Vagy sokhónapos terhesen dönthetnék, hogy vagy vezetek úgy, hogy el se érem már a pedált a hasamtól, vagy mehetnék bkv-val vagy taxival a vizsgálatokra... Persze ha szerelmes lennék, mint az ágyú, akkor nem lenne ez kizáró tényező, de egyszerűen kényelmesebb, ha vezet ő is.
2019. szept. 29. 09:05
 6/47 anonim ***** válasza:
74%

Pasi: eljön hozzám randira. Idevonatkázik, menjek ki érte az állomásra, fuvarozzam haza, ide oda, majd miután végeztünk taxizzam vissza az állomásra. És akkor ebbe hol érzem magam nőnek?

Most őszintén. Nem érzi szarul magát egy pasi ilyenkor?

Nem baj ha nem, csak akkor nem egymást keressük.

Teljességgel kizárt hogy ilyen pasival kezdjek valamit.

Ha nincs autója az nem baj, felesleges is lenne hogy mindkettőnknek legyen.

2019. szept. 29. 09:06
 7/47 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy az #5 és #6 írja. Egyszerűen férfiatlan az az ember, aki nem tud vezetni, fűszerezem: aki nem jól vezet. Csúnya is lenne, ha bénán vezetnék, amikor apámnak minden kategóriára megvan a jogsija és több, mint 1 millió km a háta mögött van. 31F
2019. szept. 29. 09:12
 8/47 anonim ***** válasza:
36%

#6 Nincs kocsija, "odavonatkázik", és akkor odatolod neki a volánt, hogy 'vezess körbe a településemen, mert te vagy a férfi'.

Abszolút nem értem ezt a kettős mércét. Meg a saját férjedet kínos lenne ide-oda eldobni, de fordítva normális? Uramatyám.

N

2019. szept. 29. 09:16
 9/47 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy az első írta, a jogsi alap és akinek nincs az vagy csóró vagy mentálisan alkalmatlan rá. Tulajdonképpen lesarkítva ha férfiként nincs jogsid akkor csak olyan átlagos nőt kaphatsz, aki szintén alkalmatlan a vezetésre. Ma már egy nő talpraesett, tud vezetni (nem is rosszul). Tartani kell velük a lépést, mert akár le is nézhetnek emiatt, például hogy félsz vezetni.
2019. szept. 29. 09:22
 10/47 A kérdező kommentje:

A közutakon tomboló emberek fele nem tud rendesen vezetni. Én legalább nem is vezetek.

Ha meg vezetnék, akkor meg jönne a kérdés: minek vezet az, akinek nincsenek jó adottgai hozzá?

Másban vagyok jó, olyan dolgokban is, amikben nagyon kevesen. Elég gáz, ha a férfiasság vagy a talpraesettség vagy bármi ilyesmi autóvezetői képesség függő..

Én pl azt tartom nem talpraesettnek, férfiatlannak, akit egy picit is bonyolultabb szöveggel megírt szerződéssel át lehet verni. Vagy 3szám összezavarja, ha pénzügyeiről van szó.

És mennyi ilyen ember van..

Miért pont az férfiatlan, akinek nincs jogsija, mintha az autóvezetés valami fsz méregetés lenne. Lehet az is, ezért van annyi baleset..

2019. szept. 29. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!