Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 34 évesen ennyire nem akar nőt akkor meleg lehet?
Figyelt kérdés
Egy jó barátomról van szó, aki 34 éves és talán még sosem volt barátnője vagy szűz, de még azt nem tudom, de szerintem igen többször volt azt, hogy próbáltunk neki csajt szerezni, volt hogy összehoztunk neki egy tök jó csajt és ez a nő meg vevő is lett volna rá, de ez a barátom egyszerűen szinte menekült a nőtől. Nem egy helyes a barátom De így is lett volna nő és nem is csúnya, nála jóval szebb aki hajlandó lett volna ismerkedni vele, de ő csak szinte menekül nőktől...2019. szept. 28. 07:20
11/17 anonim válasza:
Lehet, hogy csak tapasztalt...
12/17 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Nem az a tipikus magazinból kilépett szépfiú, de van valami plusz a kisugárzásában. Elég zárkózott, ha a magánélete jön szóba, ezért többen gondolják úgy, hogy tuti meleg. Szerintem inkább bi. Viszont iszonyat válogatós és nem egy könnyű személyiség. Meg nem a csajozás tölti ki az életét, úgymond a hobbija az élete.
13/17 anonim válasza:
Lehet túl válogatós,ez elég gyakori a korosodó férfiaknál.
14/17 anonim válasza:
Nekem minden vágyam egy olyan haver, aki bármi áron beszervez egy nőnek...31/F
15/17 anonim válasza:
ma 11:45
Ugye tudod, hogy ilyenkor a nő is 99%, hogy kényszerből megy, hogy leszáljanak róla?
Amúgy én bármikor beszervezlek "egy nőnek", de nem biztos hogy mernél vele találkozni.
16/17 anonim válasza:
Ugyan már szerintem csak baromira rossz tapasztalatai vannak a nőkkel.+töketlen...egy ilyen ziccert nem szabad kihagyni.Nekem az első csajomat így szereztem meg...és tök jó volt mert egy csomót oldottam sokkal jobban ment utána a kapcsolat teremtés a nőkkel.Szóval alapjáraton nem hülyeség szerintem csak ezt vele is meg kellet volna beszélni előre és nem csak bele dobni a lecsóba.Utolsó ha nem kövér én bevállalom :D :D :D
17/17 anonim válasza:
Vagy csak jó neki így. Nem kéne ráerőltetni az emberekre az idióta társadalmi elvárásokat... Nagyon meg tudom őt érteni ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!