Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek a legtöbb férfinak a filigrán nök?
Söt , minél pocakosabb egy pasi , annál inkább szereti a kimondottan sovány nöket .
Mármint persze sokan élnek ” telt ” nökkel , de általában mihelyst opcióik lesznek a pasiknak , lecserélik a telt társukat
Eszrevettem , hogy peldaul en csinos voltam , vagy ha volt 5-10 kiló túlsúlyom akkor hiaba sminkeltem es van babaarcom, es szepen öltöztem , a pasiim lecseréltek 49 -52 kilós nökre , mar amelyiknek volt sok valasztasi lehetösege
Tudom hogy ez kényes téma , mint a farokméret , és sokan mondjak majd , hogy nekik épp hogy a telt tetszik
Én leéltem 43 évet es azt tapasztaltam , hogy a pasik imadjak , ha egy nö vekony , tehat csak siman csinosnak lenni nem eleg
Szóval mivel sehogy sem akar betölteni a kép, Ariana Grande a férfiak kb felének ideálja, kicsi, aranyos, törékeny. (az "ágyban teszőlegesen" lehet dobálni" ők írták)
Ha így nézel ki, szeretni fognak. Látod kérdező belső értékekről szó sincs, egyszerűen ezt talaljak vonzónak.
43 vagy, én 57, barátnőm 46. Nem tudja, hogy nem fogok vele összebútorozni. Hétvégén jó vele találkozni, de ennyi. Az elmúlt években volt karcsú és rubensi barátnőm is. A mostani ép karcsú. Ettől függetlenül nem az utolsó.
Többen írták, lehet benned van a hiba. Ne vedd a szívedre.
Sok férfi nem akar tartós kapcsolatot. Nem hazudok, ha a nő erre rákérdez. Van aki elfogadja, más elköszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!