Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek a legtöbb férfinak a filigrán nök?
Söt , minél pocakosabb egy pasi , annál inkább szereti a kimondottan sovány nöket .
Mármint persze sokan élnek ” telt ” nökkel , de általában mihelyst opcióik lesznek a pasiknak , lecserélik a telt társukat
Eszrevettem , hogy peldaul en csinos voltam , vagy ha volt 5-10 kiló túlsúlyom akkor hiaba sminkeltem es van babaarcom, es szepen öltöztem , a pasiim lecseréltek 49 -52 kilós nökre , mar amelyiknek volt sok valasztasi lehetösege
Tudom hogy ez kényes téma , mint a farokméret , és sokan mondjak majd , hogy nekik épp hogy a telt tetszik
Én leéltem 43 évet es azt tapasztaltam , hogy a pasik imadjak , ha egy nö vekony , tehat csak siman csinosnak lenni nem eleg
Figyelj! A nők fejében hatalmas tévképzet van. A pasi nem azért jön össze duci (azaz szerintetek duci) nővel, mert nem kap meg jobbat és beéri a szarral. Tetszik neki és pont.
Nálunk a baráti társaságban van egy lány (férjezett), aki nem sovány, van rajta itt-ott felesleg. De formás, gyönyörű az arca, értelmes, okos, tanult, közvetlen és vicces is. Ha nem lenne férje, szerintem egymást ölnénk érte.
Ellentétben a másik haverunk párjával, aki sovány ugyan, formás, tanult, okos, de besavanyodott, nyávog, pofákat vág, a hangszíne is irritáló és mindig olyan feje van, mintha bármelyik percben sírva fakadna.
Marhára nem az számít, hogy van-e rajtad 10 kg plusz vagy sem (sokan vannak, akiknek jól áll), hanem hogy összességében milyen vagy.
Lehetsz csinos, ha ronda az arcod vagy esetleg bunkó vagy, maximum használnak 1-2 alkalommal, aztán úgy jársz, ahogy...
Viszont hosszútávra (örökre) a férfiak olyan nőt választanak maguknak, akivel képesek leélni az életüket és aki mellett eszükbe sem jut más nőre ránézni, akkor sem, ha az 10 kilóval kevesebb.
Nyilván ne legyen extrémen elhízott, de őszintén...ha a lány formás, szép, okos, kedves és imádsz vele lenni, akkor ki nem szarja le azt a 10 kg pluszt?
Nekem is ez a tapasztalatom kérdező. Azért tetszik a többségnek a vékony filigrán alkat mert a fiatalságot és az egészeséget sugallja, sokkal vonzóbb, jobban áll rajta a ruha, minden, gondolom te is látod a szemeddel.
Ellenben a kövérséggel ami egy tunya, lajhár életmódot közvetít a a "viselőjéről".
Sajnos ugyanolyan ez, mint a nőknek a férfias széllesvállú pasik tetszenek, aki nem ilyen annak kevesebbek a lehetőségei, vsgy nagyon kelk kompenzálnia mással.
Ha a pasiknak körülötted a vékony nők jönnek be, akkor miért híztál el?
Ha meg nem érdekel a súlyod, akkor tudomásul kell venni, hogy már nem fogsz tetszeni a legjobb pasiknak.
13#voltam.
Kövér emberként írtam, nem kell megsértődni, meg lepontozni, ez az igazság.
A fiatalos test vékonysággal jár, vonzóbb a többségnek, ha ez fáj valakinek attól még így van.
A kövér férfiak sem menők, maximum vígjátékban.
Kb ilyen az álomnő a férfiak 50%-nak.
Az én ideálom a 165/48. Viszont egy ilyen nő felér egy öklömnyi gyémánttal, így egy ilyen nőre kb. 10.000 pasi jut. Eszméletlenül nőiesek, törékenyek és szépek. Az összes férfi ösztönre egyidejűleg hat a személye.
Olyan ez mint a nőknél a barna szem, sötét haj, magas, izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!