Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha csomóan randira hívnak, de pont azok nem, akik tetszenek nekem?
Külsőre ők is normális srácok, egyik sem ez a filmsztár kategória, szóval nem erről van szó, de tényleg kezd már nagyon idegesítő lenni, hogy folyamatosan nyomul rám valaki, és az a két srác, akik szimpatikusak nekem, ők meg pont nem...
Max mosoly van vagy ilyesmi, és ennyi. :(
Olyanokkal nem fogok találkozni, akikkel úgyis esélytelen a dolog, viszont ezeket a srácokat nagyon szívesen megismernem, és nem értem, hogy mi lehet a gond.
Vagy pont ők ketten nem találnának szépnek? Mert akkor elég rossz humora van Istennek.
Az mondjuk tény, hogy kicsit zavarban vagyok, ha látom őket, de én próbálok pedig nyitott lenni. :(
Vagy csak nem mernek elhívni randira.
Én is ilyen félős vagyok, szóval ez is lehetséges.
Miért, te filmsztár típusú nő vagy?
Ki az, aki valóban megérdemel téged a jellemed és a kinézeted alapján?
Talán nem Istent kell ezért is hibáztatni, hanem a saját felelōsségedre terelni az életed, meg esetleg tükörbe is nézni, ergo ha van önkritikád is, és egy reàlis önképed magadról, akkor nem lepōdsz meg annyira a külvilág viszonyulásán.
Nem akarsz olyanokkal találkozni, akikkel esélytelen a dolog, meg el kell fogadni, ha te is esélytelen vagy a kiszemelt srácoknál. Azt csinálsz, amit akarsz. Sajnáltatni magad nem ér, hiszen te sem sajnálod azokat, akiket könnyedén lekoptatsz.
Esetleg hívd el te randizni egyiküket...?
Nem értem az ilyen nőket, pedig én is nő vagyok. Várjátok a sült galambot, és panaszkodtok a fűszerezésre. Ha kell valami/valaki, tegyél érte. Nem törik le tőle a körmöd. Nem kell közönséges stílusban rámászni, de találkozót kezdeményezni semmibe sem kerül. Onnantól jó esetben kapcsol a másik, és átveszi a kezdeményezést. Ha nem, akkor is érezni fogod a viselkedésén, hogy szimpatikus vagy-e neki, vagy sem, érdemes-e folytatni az ismerkedést, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!