Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan nők, akik sok-sok elvárást kiírnak, ők mit tudnak nyújtani?
Alapvetően két csoportra lehet osztani az ilyen nőket:
1: Azokkal a tulajdonságokkal, amiket elvárásként kiírnak, ők maguk is rendelkeznek valamilyen szinten. Ők vannak kevesebben (persze itt ők fognak válaszolni, mivel meg tudják indokolni az elvárásaikat)
2: Ők maguk nem rendelkeznek ezekkel, de fiatalok, vonzóak és tisztában vannak vele, hogy jók a lehetőségeik, így jelentősen felfele céloznak. Ők nem fognak válaszolni, mert azt mégsem írhatják oda, hogy "fiatal vagyok, csinos és a fél város szívesen összejönne velem, így kedvemre válogathatok".
#17 A szövegértés nem az erősséged. Ez nem a listám, ez én vagyok. Azt írtam, ha csak ennyit várnék el, már azon is menne a rinya, hogy miért várok el diplomát stb. Ezért nem is várok el ennyi mindent egyébként pl saját lakást, diplomát stb
Ez volt a válasz a kérdezőnek arra, hogy mit tudnak nyújtani a nők. Például ezeket.
Igen, jól láttad, hogy egyetlen belső tulajdonságot sem írtam, ugyanis ezek teljesen szubjektívek. Legyen kedves, intelligens, hűséges, megbízható,erkölcsös....ezekre valahogy mindenki rá szokott bólintani, hogy ő ilyen, de ennek a megítélése szubjketív. Mindenki úgy gondolja, hogy neki remek humorérzéke van például, pedig hát....
Szóval nincs értelme listát írni belső dolgokról, meg kell ismerni a másikat. Ja, amúgy fun fact: nekem semmilyen listám nincs. Már nincs. Ugyanis semmi értelme. De attól még zavar ha azt gondolják, pusztán azért mert nő vagyok és nem sztárolom magam, én semmit sem tudok nyújtani.
ma 10:41
Pont ez az, hogy ez te vagy!
Ezeket a tulajdonságokat érezted fontosnak megemlíteni azzal kapcsolatban, mit tudsz nyújtani.
Bocs, de amit írtál annak a fele sem számít számomra egy nőben, és hiányolok rengeteg dolgot, ami benned fel sem merül.
Semmi baj a szövegértésemmel. Pusztán arról van szó, hogy igazam volt. Halvány fogalmad sincs róla miről beszélek.
Kerdezo. Birom, amikor incelek laza szoveggel mennek alkudozni, amikor alapbol megbuknak a listan vagy 5 ponton. Miert gond, ha valaki szukiti a SAJAT etlapjat? Az o dolga. de ez a lokupeckedes, hogy te mit tudsz nyujtani, ez kritikan aluli szoveg, de te meg buszke is vagy ra.
Az vilagosan latszik, hogy neked senki nem fog nyujtani semmit.
43F
13#-as, nem bántásból mondom, de a férfiaknak ezek nem fontosak amiket felsoroltál, sőt mi több, nem bírják az ilyen karrierista nőket, még akkor sem, ha hozzák ugyanezt a színvonalat mint amit (te fontosnak tartasz) elvársz. Ha megnézed, sokkal több nő küzd társkeresési gondokkal az iskolázottabbak közül, mint kevésbé karrierista társaik. Egyszerűen a férfiak így vannak programozva.
Persze ettől függetlenül lehetnek elvárásaid, de óriási hátránnyal indulsz.
#27 Egyfelől ti tényleg nem tudtok olvasni (világosan leírom, hogy ezeket nem várom (mindet) el, de mi lenne, ha elvárnám....) Másfelől mindig a társkereső intelligenciájáról állít ki képet, kik jönnek be neki, kikre vágyik. Ha egy férfinek tetszem, de nem jövök be neki, mert van lakásom és nem tévedek el külföldön mert meg tudom értetni magam két világnyelven....hát mea culpa! Inkább kihagyom az ilyen pasasokat, jöjjön össze a pénztáros Gizivel (akit nem nézek le, mielőtt ezt is a nyakamba varrjátok, csak hát egy nő nem csóró és kiszolgáltatott nektek, az nem kell. Ha meg igen, akkor mit nyújt a kapcsolatban....)
Amúgy nem vagyok karrierista, szeretem a munkámat és jó vagyok benne. De ezt hiába magyaráznám olyan valakinek aki képtelen elolvasni és értelmezni itt egy kommentet.
Marpedig en buszke vagyok ra, szerintem a not is jellemzi h ki a parja, mifele ember, erre ertettem, de barmit irnek, belekotnetek, szoval pont nem a gyakori parkapcsolatban nem elo luzereinek fogom magyarazni. Nagyon szeretjuk egymast, teszunk ezert a kapcsolatert, de gondoltam megprobalom ferfiaknak is ertheto modon elmagyarazni h az en szubjektiv listamon mi szerepelt. Folosleges volt.Szerelem, huseg, tisztelet nalam alap, oda es vissza is, nem fogom felirni.
Jah es eltem olyan kapcsolatban ahol azt gondoltam majd a szerelem mindenen atsegit, hozzam koltozott, tamogattam anyagilag, lelkileg, a segitsegemmel szerzett olyan munkat amihez egyedul kishitu lett volna beadni, szerintem egy vegtelenul tamogato es nagyvonalu no vagyok rengeteg szeretettel, az illeto atvert, megcsalt es elhagyott, szoval kosz nem, nekem az nem eleg h szeressuk egymast. Ha eltero a vilagnezet, elteroek a celok, eltero a gondolkodasmodunk a hazastarsi husegrol, akkor nem megyek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!