Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan nők, akik sok-sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan nők, akik sok-sok elvárást kiírnak, ők mit tudnak nyújtani?

Figyelt kérdés
Soszor láttam már egész kis lajtsromlistát arról, hogy egy nő a társkereséi profiljában hosszasan felsorol egy csomó dolgot, amit elvár, hogy a pasi ilyen meg olyan legyen, amolyan meg ne legyen stb. Aztán néma csend, amikor bekérdezek, hogy "pici szívem, ez mind nagyon szép és jó, de te mit tudsz nyújtani, te mit tudsz belerakni egy kapcsolatba, mik azok, amiért egy pasinak érdemes veled lennie?". No erre eddig korrekt választ alig olvastam :D

2019. szept. 27. 07:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%

Lajstrom=lista.

Mindazonáltal, attól, hogy te egyet sem tartottál korrekt válasznak, még simán lehettek azok.

2019. szept. 27. 07:43
 2/31 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom vagy ugyanazokat, vagy azoknak megfelelő alternatívát. Én egyébként nem értem a felháborodást, minenkinek joga van olyan párt keresni, olyan paraméterek alapján, ami neki fontos. A férfiaknak is van általában egy csomó kritériuma, amiknek ha nem felel meg a nő, akkor nem foglalkozik vele. És szerintem ezt senkinek se kell megmagyaráznia, bizonygatnia vagy bármi más módon racionalizálnia a világ felé. Ha talál egy olyan pasit, aki megfelel ezeknek az elvárásoknak, és annak a pasinak semmi baja nincs a kiírt listával, tetszik neki a nő, akkor sikerrel járt. Teljesen mindegy, hogy mit tud nyújtani, mit tud felmutatni az életéből, ha az az adott pasinak nem számít vagy nem az a fontos. Mindenkinek a maga kritériumai szerint kell párt keresni. Ha neked nem tetszik valami vagy nem felelsz meg a listának, akkor ennyi, ez is egy szűrő, nyilván olyannal, aki ezt zokon veszi, egyébként sem illene össze a lista kiírója, ahogy egyértelműen te sem olyat keresel, aki ilyen fix listákkal operál, szóval nem nagy veszteség egyikőtöknek sem.
2019. szept. 27. 07:45
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy? Ott a lista. Akinek így jó s kell a hölgy, szíve rajta.
2019. szept. 27. 08:14
 4/31 anonim ***** válasza:
94%

A legtöbb, vagy értelmes ember olyat vár el, amiket ő maga is tud nyújtani.

Én is így vagyok vele, és ezt meg is mondom azoknak, akik nem bírják elfogadni, ha nemet mondok nekik.

21/L

2019. szept. 27. 08:25
 5/31 anonim ***** válasza:
86%

Ha te nem tudod nyújtani a feltételeket, akkor teljesen mindegy hogy mit tud nyújtani a nő, mem?

Nyilván ismeri magát, a körülményeit, és a korábbi tapasztalatai alapján vannak elvárásai. Neked talán nincsenek?

2019. szept. 27. 08:30
 6/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem parkeresoztem de listam volt. A lista ugy alakult ki h korabbi tapasztalatok alapjan mar kb tudtam h kivel h jovok ki, milyen embertipus mit hoz ki belolem, szerintem nem rossz dolog h az ember magahoz hasonlot v neki passzolot kivan h boldogan eljen. Az en listamon nem volt sem auto, sem haz, sem anyagiak, szamomra ezek nem szempontok,ezeket viszont azokkal a tulajdonsagokkal amiket "kivantam" az illeto el tudja erni. Es bejott. Merhetetlenul buszke vagyok az ertelmisegi, tobb nyelven beszelo,jo humoru, tervekkel es erkolccsel rendelkezo sportos parommal. Elmeny vele az elet, jokat beszelgetunk, jokat rohogunk, jokat szexelunk. Valoszinuleg o is lat bennem potencialt evek ota, ha mellettem "ragadt". Amiatt h hasonloan gondolkozunk, hasonlo celjaink vannak, minimalis konfliktus v nezetelteres van az eletunkben, en egy kiegyensulyozott csaladi eletre vagytam, nem valakire aki epphogy meguti a ferfi fogalma szintet.
2019. szept. 27. 08:37
 7/31 anonim ***** válasza:
12%

Na igen ez meg a masik... sokan csak akarnak dolgokat de ők nem tudjak azt teljesíteni és valószínűleg nem is fogjak tudni...

Szerintem az sokkal korrektebb lenne ha kiírni hogy akkor ő mit tud adni és nem csak mit akar kapni... habár nem tarskeresözők.... 😅

2019. szept. 27. 08:44
 8/31 Lazy Lover ***** válasza:
9%
A nagy semmit de nem baj van elég kóbor macska az utcán 😂
2019. szept. 27. 09:03
 9/31 anonim ***** válasza:
88%

Amikor itt felsoroltam, hogy egy férfi legyen hűséges, tisztességes, legyenek céljai, megbízható, foglalkozzon az egészségével..stb., szóval ilyen alap dolgok, már ezen fenn akadtak jó páran. Nehogy azt mondjátok már, hogy olyan k..rvára nehéz lenne hűségesnek lenni. Aki meg nem tud, az meg ne akarjon kapcsolatot.

Csak azt várom el, amit úgyszintén én is megcsinálok.

2019. szept. 27. 09:13
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:37

Te sem éreztél még igazi (feltétel nélküli) kötődést senkihez sem, lehet szerelmet sem.

Én is sokszor eldöntöttem, hogy ilyen meg olyan nővel nem.. aztán a baráti társaságunkban volt egy nő, akinek szimpatikus voltam, én meg sokáig ezért voltam távolságtartó vele. Míg meg nem láttam benne valami mást, valami olyat amit eddig senkiben sem. 6 évig voltunk együtt. És szakítás ellenére nem bántam meg egy másodpercet sem.

2019. szept. 27. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!