Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik 20on évesnek van több esélye a csajoknál: egy 170 magas,50iksz kilós, szálkásan cingár fitt fiúnak vagy egy 175 magas,100-120 kilós, pufi, kövér pasinak? (nem mackós, hanem testes)
Mindkettőnek van esélye - azoknál a nőknél akik külsőre az adott típust kedvelik. Egy testesebb férfinek nyilvánvalóan kevesebb esélye van a vékony férfit kedvelő lányoknál, s vica-versa amelyik nőnek 100 kg-nál kezdődik a férfi ott a vékonyabbnak kisebbek az esélyei.
A nők szemében egyébként a külső csak egy dolog, sokkal többet számít a kisugárzás, a viselkedés.
Mintha ez utóbbira létezne példa. Ja igen 100 kiló felett, ha full izmos, akkor jó csak.
#7 Igen, tisztában vagyok vele. 100 kiló fölött többnyire valaki vagy igénytelen, vagy indokolatlanul kigyúrt. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az ideje többségét a testére áldozta, nem pedig másra.
Sajnálom, de észlény vagyok. Ellentétben a te igényeddel.
Nem tudom észrevetted-e már, de leáldozott az őskor szelleme, ahol vadászni kellett, erősnek lenni, hogy életben maradj. Magyarul, ez egy baromság. Nekem egy nő nem attól nő, hogy törékeny-e vagy, bár megjegyzem, ha ez lenne a vágyam, akkor komoly problémám lenne, tekintve hogy kb minden szembejövő nőnek kibuggyan a hasa a póló alól, és ordibál a nadrágja, hogy megfulladok.
Nem ilyen hülyeségek alapján fogom megítélni az embereket.
A te szegénységi bizonyítványod, hogy előrébb van a háj meg az izom, attól, hogy normális is életképes legyen valaki.
Én 152cm vagyok és nem szeretem a magas pasikat.
Küldhetsz képet ha gondolod. L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!