Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ezek után is nehéz a társkeresés a nőknek, mit gondoltok?
Egy 120 kg-s nő biztosan nem ennyire kapós.
A szépség pedig mindenkinél mást jelent.
Szexkapcsolatra meg a legkönnyebb találni valakit, de hosszútávú komoly kapcsolatra már annál nehezebb, miközben a legtöbb férfi a neten csak d..gni akar.
"A most 22éves lány agyilag olyan mint 15 évvel ezelőtt egy 16 éves"
Én többnyire ezzel a korosztállyal dolgozom, és van köztük egy csomó normális, értelmes, céltudatos, évek óta párkapcsolatban lévő lány.
Rakjuk kicsit tisztába a fogalmakat. Amiről te beszélsz az a szexpartnerkeresés, ami egy nőnek sosem volt nehéz. Anno 83 kilósan is hetente mással dughattam volna (köztük akadtak igen jó pasik is), ráadásul nem is vagyok különösen szép. Gondolom minél jobb nő valaki, annál több a merítési lehetősége ebben a tekintetben.
A TÁRSkeresés, na az mar húzósabb. Elárulom, az MINDENKINEK nehéz, de azt úgy értsd hogy Jason Momoa és Palvin Barbi kategóriájától egészen a kövér fogatlan kiégett ötvenesekig kivétel nélkül mindenkinek... Mivel a hosszútávú dolgokban sokkal inkább dominálnak az ember belső értékei. Ha mondjuk van (hasraütök a számokkal) 100.000 férfi Tinder felhasználó, abból úgy 10.000-rel le tudnék feküdni. De lesz kb 10, akire azt mondom hogy hosszútávra is jo lenne. Ugyanis attól még hogy felizgulok rá, nem egy kockahassal fogok együttélni, hanem egy EMBERREL. És nézhetsz te ki akárhogy, lehetsz te a kislányos testű 22 éves ismerősöd, vagy egy igazi szexbomba címlapra illő testtel, olyat találni akivel összeillik a személyiségetek kva nehezen fogsz. Nekem is volt már nagyságrandileg 40 randim onnan, amiből lett 1 kapcsolatom. Szóval nem, a TÁRSkeresés nem könnyű a nőknek (de a férfiaknak sem).
Megerositem az utolso velemenyet. Nem egyszeru. Plane a szep lanyoknak. Fogalmuk sincs, hogy kit kene valasztaniuk. Annyian beprobalkoznak naluk, hogy szet vannak spammelve. Probalnak valami nem tul hulyet valasztani a rengeteg kozul, egy csomoan tele vannak komplexusokkal is, es termeszetesen a legtobbszor rosszul valasztanak.
Keves szep no el boldog eletet, mert toluk elvaras, hogy legalabb olyan kategorias ferfival mutatkozzon kulsore, de egyreszt keves van beloluk, aki hozzajuk foghato ferfiben, masreszt azok sem a husegekrol hiresek. A felmegoldas, meg sose lesz egesz. Vagy egy hulyet szednek ossze, vagy a sex nem jo, vagy egy papucsot.
43F
És? Most sincs boldog párkapcsolatban a lány, továbbra is ugyanúgy szingli, csak túlesett pár xar randin, és mindenki bele akar üríteni.
Ha szerinted ez élvezet, hirdesd meg a se..gged egy homár társkeresőn, és minden este más fogja megtankolni. De te is csak irigykedni tudsz.
És ezen férfiak közül hány akarja csak megdönteni, és hány szeretné a párjának? Elkeserítő az arány
Szexpartnert minden sarkon tudunk kapni, társat pedig csak nehezen, mert a bugyiba bejutáshoz a csillagokat is lehazudják sokan, a naiv lányok meg elhiszik, és talán lesz egy jó ágyakrobatikája, de ezen kívül más nem sok. És kezdődik az egész újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!