Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy miután egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy miután egy nő megcsináltatja velem a fogait, már nem kellek neki?

Figyelt kérdés

Megvolt a közös szimpátia, közös tervek, rátaláltam a lelki társamra. Segítettem neki kifizetni a fogpótlását gyorskölcsönt vettem fel rá mert az ő nevére már nem lehetett valami miatt és azóta mogorva lett elutasító és tegnap már azt mondta hogy ne hívogassam többet :(

Most akkor egész eddig megjátszotta hogy szeret? Ilyet szerintem nem lehet megjátszani. Még hivatalosan nem voltunk együtt de sokat találkoztunk már és már csókolózás is volt.

2019. szept. 23. 14:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te vettél fel hitelt a te saját nevedre, nyilván a te vagyonodat viszik, kivéve ha ő a kezes.

De adós listára akkor is te kerülsz.

2019. szept. 23. 22:05
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Most ez vagy nagyon nagy kamu vagy istentelenül buta vagy ne haragudj😂😂😂😂
2019. szept. 23. 22:20
 33/41 anonim ***** válasza:
87%
Vaze! Van egy tucat k..vás web oldal ahol gyorskölcsön nélkül 15.000 ért nem csak egy csókig jutsz el. Járhattál vona rosszabul is. Egy profibb aranyásó közös lakást vetet veled, amiből 3 perc múlv kibax. Persze ehhez néhányszor puncit is ad.
2019. szept. 24. 04:48
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Sötétebb embert nem láttam.
2019. szept. 24. 04:53
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Hagytad magad átverni. Az ilyeneken szoktak meggazdagodni az ügynökök.
2019. szept. 24. 06:44
 36/41 A kérdező kommentje:

Na telefonáltam miatta elég sokat értetlenkedett az ügyfél szolgálatos. De azt mondta hogy nem kell nekem fizetnem :O

Mondtam hogy akkor elviszik mindenem de közölte hogy ilyen nincsen.. állítólag a nő hitele én nem értem akkor ehhez mér kellettem egyáltalán oda!!!

Sikerült délelőtt beszélnem azzal is akivel ismerkedek azt mondta azért haragszik rám mert anyagias vagyok.... -.-

Hogy lennék már anyagias hitelt vetem fel neki!!!

Aztán most normálisabb volt holnap találkozni fogunk :)))

Remélem végre tisztázzuk ezt az egészet mert nagyon kivagyok már

2019. szept. 24. 13:28
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Pihend ki magad addig, mert nem tűnsz túl összeszedettnek.

Nem lehet, hogy kezes vagy a hitelnél?

Ugye te is kaptál belőle egy példányt?

2019. szept. 24. 13:43
 38/41 A kérdező kommentje:

Ezekből több példány van ?

Nem tudom mi az a kezes. Ez az első hitelem életemben.

Ezt az egészet nem értem már! Azért kellettem én is hozzá mert azt mondta ö meg az anyja hogy azért kellek mert ők nem jók hozzá valami már van a nevükön vagy nem tudom és az utolsó lapot alá is kellett irno m.

Na én ezt nem értem ezt aláírta ö is meg az anyja is. Lehet hogy igaza volt az ügyfél szolgálatos nak és ök nem tudják ki fizeti ki csak valaki fizesse? Vagy meg ezt honnét tudják hogy kinek a holmiját veszik el ha nincs fizetve? Most akkor csak ne fizessen és kész?

Meg holnap mit mondjak a nőnek? Ma már normálisnak tűnt amikor mondtam neki hogy nem vagyok anyagias :O

Lehet hogy még több pénzt akar?

Már napok óta aludni sem tudom rendesen. :(

2019. szept. 24. 14:21
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mi a francnak veszel fel hitelt a azt sem tudod mit csinálsz?? Fogalnad sincs hogy kinek a nevére, fogalmad sincs a törlesztésről, elmész a bankba és azt sem tudod mi történik veled. Ennyi erővel egy óvodas is elmehetne.

Ez nem játék, nem kellett volna kicsit jobban utánanézni a dolgoknak?

2019. szept. 24. 14:59
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem kamu, akkor igazán nem lep meg, hogy olyan sokan kerülnek adósságspirálba, és egyáltalán nem sajnálom az ilyeneket.

Nagyon sürgősen nézz utána ezeknek a dolgoknak, mert úgy rád sóznak minden jól csengő akciós hitel és hitelkártya ajánlatot, mint a huzat, aztán majd sírsz, hogy meg kell segíteni, mert a csúnya bankok átvertek, pedig csak tájékozódni kellene, és előre gondolkodni...

2019. szept. 24. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!