Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya vagy kövér férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya vagy kövér férfiak a csúnya kövér nőkhöz vonzódnak, tehát a külső meghatározza az ízlést vagy általában megalkusznak azért vannak szintén csúnya kövér nőkel és közben vágynának egy vékony csinosra?

Figyelt kérdés
Csúnya kövér férfiak mellett ritkán látok csinos vonzó nőt, ha nem gazdag a férfi tehát általában hozzá hasonló kategóriával jönnek össze általában az ilyen férfiak azért, mert ilyen nőkhöz vonzódnak, mert ők is így néznek ki és ha oda menne hozzájuk Palvin Barbara akkor simán elutasítanák, mert neki az a kövér csúnya nő kell vagy csak megalkuszik ha nem jut neki Jó nő, akkor ez is jó, hogy meglegyen a biztos sex
2019. szept. 22. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Jaj ez a külsőkeg dunától falra mászok.

Csúnya ès kövêr vagyok mègis volt 10/10pasim aki jobbnál jobb nőket megkaphatott volna. Igazából az elejèn nem is akart tőlem semmit de miután megismert ès sokat voltunk eggyütt már nem csak a súlyomat látta bennem hanem az embert is ès összejött velem.

Csúval azt, hogy a csúnya kövèrnek csak csúnya kövèr jut azt cáfolom nem mindig csak a külsőn múlik bár ez függ a másik szemèlytől is, hogy neki mennyire csak a külső számít.

De ha velem összejött egy ilyen pasi akkor hidd el senkinek nem lehetetlen.

2019. szept. 22. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Mikor mi összejöttünk, a férjem kövér volt. Csúnya mondjuk nem, de azért az átlag alatt. Nagyon jó humorú és intelligens, ez megfogott benne, és meglepetésemre a kémia nagyon működött köztünk. Én akkor a jó csaj kategóriába tartoztam, vékony és szép voltam, szexi. De volt pár csalódásom jó pasik mellett, és egyik sem közelítette meg a férjem káprázatos egyéniségét. A házasságkötésünk után pár évre rá lefogyott. Nagyon jó életem van mellette. Imádom. Nekem ő a legjobb pasi a világon. Ja, és neki mindig is a vékony nők tetszettek, a kövér nők taszítják.
2019. szept. 22. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

Imádom a mai világot, a kapitalizmust utáljuk és kárhoztatjuk, mert mi az, hogy mindenki utilitarista és csak a saját élvezeteinek fokozásával foglalkozik, ezzel szegénységbe taszítva a többi embert.

Ugyanakkor társkeresés terén mindenki minimum hirtelen a laissez-faire kapitalizmus lelkes híve lesz, akinél szabályozatlan verseny folyik a "legjobb" társért, de inkább szociáldarvinista, aki szerint ez az egész nemcsak a dolgok természetes állapota, hanem ideális is.

2019. szept. 22. 18:42
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
13-as. Csapj fel politikusnak, ez oda való a parlamentbe ahol csak hazudnak.
2019. szept. 22. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:
29%
A lepontozósnak kívánom, hogy ennél nagyobb öröme soha ne legyen az életben...
2019. szept. 22. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:
4%
# 15 kívánságod teljesült, ez a legnagyobb örömöm
2019. szept. 22. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!