Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h az intelligens embereknek sokkal nehezebben megy a társkeresés?
Itt ülök, mint egy 21 éves férfi, aki lehet, hogy intelligens, de érzelmileg sík hülye, mert eddig nem találkoztam olyan lánnyal, akibe szerelmes tudnék lenni. A tömeglányokkal, akik csak a divatot, az izmokat, meg a pénz nézik nem tudnám elképzelni magam.
Külsőre pedig csak annyi elvárásom van egy nővel kapcsolatban, hogy ne legyen ribizlis. Intelligens nők a környékemen sajnos mind foglaltak, olyanra meg ráhajtani, akinek van valakije az kö*sögség, szóval maradok egyedül.
Mondjuk tele vagyok negatív tulajdonságokkal,szóval talán jobb is, hogy nincs mellettem senki. Nem fogok senkit sem tönkretenni, hogy én boldog lehessek.
Nem tudom hogy intelligens vagyok e, de az biztos hogy nehezen találom a párom. Alig van olyan nő aki bejön, és itt nem a külsőségekre gondolok.
Egyébként pedig lehet benne valami mert nyilván aki egy bizonyos szinten van , az hasonló társat keres magamellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!