Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon ti is észrevettéteket ezt fiúk?

Figyelt kérdés

Egész sok nőnek se egy bemutatkozó se egy kitöltött bármi, csak oda van lökve egy kép aztán várják a sült galambot.

Pasiknál meg mindenféle frappánsan megfogalmazott bemutatkozás, minden kitöltve lehetőség szerint.

2019. szept. 20. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
A nők egy üres oldalra, kép nélkül is sok levelet kapnak, férfiként teperni kell ha találni szeretnél valakit,ez van.F
2019. szept. 20. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
A pasik rájöhetnének már hogy minél több baromságot kiírnak magukról, annál inkább nem érdekesek. Nincs mit kérdezni, sok kizáró ok kerül fel az adatlapokra.
2019. szept. 20. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Baromság!

Férfiként is elég 1, valóban informatív kép.

[link]

2019. szept. 20. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Pasiknál meg mindenféle frappánsan megfogalmazott bemutatkozás"

Hol???? Leginkább semmi vagy közhelyek. Esetleg nagyon eredetinek látszani akaró kínlódás. Megkapó bemutatkozás szinte nincs is.

2019. szept. 20. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném én látni azokat a szuper pasi profilokat, én pont azt látom, hogy azok is semmitmondók nagy többségben, sokszor gyatra minőségű fotóval.
2019. szept. 20. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

De ez férfiaknál sincs másképp.

Senkit nem érdekel az a süket bla bla bla amit odaír az ember. A másik meg hogy semmi sem biztos abból.

A kép számít, nőknél és férfiaknál is. A nők is az alapján kezdenek el beszélgetni. A társkeresőn a kép a lényeg.

2019. szept. 20. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:

A kép fontos, persze, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ugyanaz a típus tetszik. Annyiféle párt látok, az ízlések eltérők.

De a kép azért is fontos, hogy lehessen már kivenni belőle azt, aki rajta szerepel, szóval ne legyen zajos, homályos, túl sötét... stb. Borzalmas minőségű fotóktól hemzsegnek a társkeresők, és ehhez általában annyi a bemutatkozás, hogy "ha szimpatikusnak találsz, írj". Hogy a fenébe lehet eldönteni egy szar minőségű fotó és pár listás paraméter alapján (amiből több tucat ugyanolyan van), hogy valaki szimpatikus-e vagy sem?

2019. szept. 20. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De amikor az emberek felmennek a keresőre és nyomogatják a tetszik nem tetszik gombokat , ott is csak annál olvasnak el valamit aki megtetszik, a többi lényegtelen.
2019. szept. 20. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én regisztráltam az elittársra. Ha a képeket is látni akarod és üzenetet is tudni akarsz váltani, akkor perkálj azonnal 20ezret. Ahha... nagy fenét, én inkább kihagyom ezeket a társeresőket.
2019. szept. 20. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nincs szöveg a Nők többségénél egy dolog. De amikor 5-8-10 évvel ezelőtti képeket tesznek fel! Na az a gáz! Gondolják, hogy amikor találkozunk, nem fog feltűnni? Nem is értem, komolyan mondom.
2019. szept. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!