Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder tapasztalat?
2 féle nőtípus van fent:
- A dagadt. Ő nem rest rád írni ha match :) Nekik kb már mindegy, csak valaki nyúljon már hozzájuk. Ők se adják lejjebb 7-8sd kategóriájú hapsiknál.
- A nárcisztikus szelfikirálynők. Ők átlagosak, vagy szépek, amolyan 5+ csajok, viszont párhuzamosan millió másikra figyel és kb csak az egóját növeli. Fogalma sincs mit akar, de azt nagyon. Ha elég jó vagy dughatók ezek is.
S a legfontosabb: Fizetni kell, különben meg sem jelenít a lányoknak, vagy elvétve 1-2nek. Ha fizetsz (villám), akkor akár minden estére is juthat 2-3 különböző átlagos vagy jó nővel is szex. Természetesen ehhez jól kell hazudni, vagy fotót csinálni. A lányokat általában nem érdekli a valóság, hanem egy álomképet üldöznek ott is. Legyen tengerparti fotód, egy magamutogatós, meg egy laza. Le kell őket szrni, s akkor gyorsabban válaszol mint 2-3 nap. Ha ráfeszülsz vmelyikre, akkor az a lány behúzott a hálójába, s nem fog veled foglalkozni. Csináltam egy darabig, aztán rájöttem darab darab, nem ér ennyit a hercehurca, nem akarok én megrántani minden jött mentet. Többre meg úgysem jók sajnos :/
En 1 eve tolom ott, vegyes a tapasztalat. Az elején béna képekkel matchben sem voltam, majd javítottam és simán lett.
A nagyon nagyon modell kinézetű lányokkal sosincs match, a fene se tudja ok miért vannak fent. De rajtuk kívül is vannak szép lányok, akikkel igen.
Volt onnan több szex, de komoly is simán lehet.
27.
Kb 1 hónapja használom az alkalmazást, egy képet raktam fel magamról, semmi bemutatkozó szöveg. Eddig 2 match volt, az egyikre mire ráírtam volna már eltűnt, a másik nem írt vissza. Átlagosan 14-17 like-ot szokott írni a rendszer, nem tudom mennyire kamu mert fizetni kell, hogy megnézhesd kik likeoltak.
Sok értelmét nem látom, főleg, hogy szerintem akik fennvannak nők, azoknak a 80% olyan (legalábbis képek alapján), hogy semmi szüksége nincs arra, hogy béna társkereső appokat használjon. A maradék meg úgyse lesz sikeres itt sem, mert annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!