Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért tetszenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért tetszenek az ilyen J. Momoa féle fickók? Mi a jó benne?

Figyelt kérdés
2019. szept. 20. 13:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mert tud baltával célba dobni.
2019. szept. 20. 14:35
 12/24 A kérdező kommentje:
Na de mi a jó benne?
2019. szept. 20. 14:46
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Az hogy valami istentelenül férfias és baromi erős kisugárzása van. Ez a jó benne.
2019. szept. 20. 15:05
 14/24 anonim ***** válasza:
95%

François Arnaud, Aidan Turner nekem is bejön Jason Momoa mellett.

A jó benne ugyanaz, mint amikor beleharapsz egy finom ételbe vagy meghallassz egy jó számot, és arra gondolsz, "hmm de finom/de jó zene".

2019. szept. 20. 15:11
 15/24 anonim ***** válasza:
11%

Már megint reklám van?!

Amúgy gondolom (nem kerestem rá, így csak tippelek) ő valami Mr.Izom szakállal vagy ilyen Mr.Jóképűembernagyonsokpénzzel vagy ilyesmi és ez vonzó nekik, ezért. Baj? Részben, mert a többiek emiatt perifériára kerülnek, hacsak nem állnak be másolni valamelyik ilyen "menőt"

2019. szept. 20. 15:11
 16/24 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
Nem minden nőnek tetszik J. Momoa.
2019. szept. 20. 15:36
 17/24 Diavolino44 ***** válasza:
Ehhez azért nem kell túl nagy ész, maszkulin. Magas, izmos, férfias arca van, erős test szőrzet, plusz híres, magabiztos kisugárzása van, s valószínű pénzügyileg is egész jol all.
2019. szept. 20. 16:00
 18/24 A kérdező kommentje:

Aki nem ismeri, ő játszott az Aquaman-ban is.

[link]

2019. szept. 20. 16:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyan rossz, de annyira nem is az esetem...

Nekem pl. alapvetően nem tetszik a szakáll, viszont a hosszú haj igen (akinek jól áll). Alkatra nekem már túlságosan hústorony, az 50 kilós nőies alkat sem tetszik, szóval valahol a kettő között van az ideális.

Jobban szeretem inkább az elvontabb kisugárzású férfiakat.

Látod, mi nők sem vagyunk egyformák. :))

2019. szept. 20. 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én még magammal sem vagyok egyforma, mert zsánerem sincs. Ki lehet röhögni, Jason Momoa pont annyira tetszik, mint Benedict Cumberbatch. Nekem nincs olyan, hogy nem tetszik a szakáll, fordítva, ha valaki tetszik, az tetszik szakállal, nélküle, télapósan, mindenhogy.
2019. szept. 20. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!