Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban az ilyen férfiak tetszenek a nőknek az ilyen stílusú kigyúrt úriemberek könnyen szereznek csinos barátnőt?
Gabóról volt nemrég kint egy kérdés. 10 emberből kb. 1-nek jött be, a többiek primitív és nagyképű módon elkezdték alázni.
A valóságban persze nem így működnek a dolgok. Értelemszerűen, ha így működnének a dolgok, akkor nem próbálna ennyi srác így kinézni. Egy ilyen alkatú srácot nem fogsz sosem nő nélkül látni. Kivéve a gyk-n. Itt a kérdés megfogalmazásától függ, hogy milyen képmutató válaszok érkeznek.
Ne viccejé pumped gabo az istenkiralycsászár !
Ha azt mondja Hello kb 20 méteres körbe minden csaj be nedvesedik és a fele el is élvez .
na ez a tikipus tapló tálapó tipus :D aki még csak a közelében sincs az uriember fogalmának!
szteroidoktol könnyen lehet izmokat szerezni... de ha még nem is szedet attol még nem lesz neki hipp-hupp ra barátnője vagy ha lesz is az max 1 hétig marad vele mert rá jön hogy mekkora egy görény...
rossz példát keresel nagyon!
"ha így működnének a dolgok, akkor nem próbálna ennyi srác így kinézni"
Igen, ennyi srác. Mert egyedül ők hiszik azt, hogy ez a vonzó a nőknek. Ugyan az a kategória, mint hogy minden buta kislány insta celeb kinézetet akar, miközben a férfiak 90%-a undorodik az ilyen felpumpált műnőktől. De ők mégis azt hiszik, hogy ez a vonzó csak mert csomó csaj isteníti őket. Közben meg alig van olyan férfi akinek ez vonzó lenne. Így működik az emberi természet, a férfiak nem a nők véleménye alapján döntenek, hanem az alapján, hogy más férfiak szerint mi jön be a nőknek. Aztán megy a sértődés mikor valaki ki meri mondani, hogy a férfiak nagy része nőnek van öltözve mostanság.
A gyúrás már egy értéktelen semmi a mai világban. 1 év alatt annyit fel lehet szedni a cuccokkal, hogy simán "jujjj de jól nézek ki" pasi leszek.
Amikor egy jó testért 10 évet kellet dolgozni, na az már valami. Most is vannak ilyenek, de a sok kis puffancs már értéktelenné tette a köztudatban ez a munkát.
#5: "szteroidoktol könnyen lehet izmokat szerezni..."
Én sem pártolom a szteroidokat, de edzettél már valaha? A szteroidtól nem kezd magától nőni az izom, ugyanúgy kell hozzá edzeni. A különbség az, hogy mondjuk a 2 év alatt elérhető állapotot hamarabb hozhatod, DE az edzés ugyanúgy kell hozzá.
#6: Ezt hiszik? Nem. Ezt látják. Nézz már körül... Vagy menj el egy kondiba legalább. Vagy egy buliba. Vagy keress rá gabóra és a csajára. Nem hiszik, hogy ez bejön a nőknek, hanem tapasztalják. Amikor nekiálltam kondizni és elkezdett rajtam meglátszani a munka, akkor szép lassan én is több nőnek jöttem be.
Engem az érdekel: Miért kell ez a szintű képmutatás? Alapvető és természetes ösztön, hogy egy jó alakú, jó adottságú embert vonzónak talál a másik nem. A "szikrát" nem az fogja meghozni, hogy a másik mennyire hűséges egy kapcsolatban, hanem az, amit az első benyomás nyújt. Legalábbis az alapján, hogy a nők 90%-a azt mondja, hogyha nincs meg a szikra az elején, akkor nincs folytatás. Na, ennyire érkeznek más jellegű válaszok attól függően, hogy van megfogalmazva a kérdés...
Nem azért volt könnyebb mert izmosabb lettél. Hanem azért mert ezzel együtt rengeteget változik a kisugárzás és a mentalitás. Ahogy láttad a munkád eredményét teljesen megváltozott a magadról alkotott képed és önbizalmad. Ez az amiért vonzó leszel egy nőnek. Mert te is így állsz önmagadhoz. Ez a nem mindegy és ezt nem értik meg sokan. A kondi szerencsés dolog mert önkéntelenül is megváltoztatja az ember véleményét önmagáról.
Gabót meg a barátnőjét meg ne nézegessük már... A csajnak ha kettővel kevesebb IQ-ja lenne szobanövény lenne. És nem, kicsit sem ez a szerencsétlen vonzza, csak a hírneve meg a lóvé. Normális mentalitású férfi nem ilyet akar maga mellé. Akinek meg mindegy csak lyuk legyen az mit vár?
5-ős vagyok hogy edzettem e? 5 éve edzek és sportolók rendszeresen... és igen szteroidra is kell edzeni de annyi a nagy különbség hogy a szteroiddal 10X olyan gyorsan szedsz fel izmokat mig rendes edzésel több év alatt a masik nagy különbség hogy amit te több év alatt szedtel fel az nem tűnik el egykönnyen! mig a szteroid hatása hamar eltűnik utána pedig az izmok mennek le pár honap alatt...
Ja a masik meg hogy a hosszas használata az eléggé rossz hatásra van amivel a nőket boldoggá lehet tenni az ágyban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!