Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák, hogy megy nektek az ismerkedés mikor már van gyerek?

Meglepően jól.
Neten kezdtem ismerkedni, de élőben is volt, aki bátran kezdeményezett, mikor kiderült, hogy elváltunk.
A randi ugyanaz, mint gyerek előtt. Nem róluk szól, akkor is legfeljebb pár szóban rövidre zártam, ha kérdeztek.
Addig nem is találkoztak egymással, amíg nem lett komoly(abb) a dolog.
Addig a nagyi, a tesóm, a barátnőm, vagy exem vigyázott rájuk.
Annyi a különbség, hogy akinek gond, ha van gyereked, az messze elkerül. De ez kölcsönös, úgyhogy jobb is így.
Biztos kell szerencse is, de én már együtt voltam a párommal, mire a válást kimondták. (Fél év.) Egy évvel később együtt is laktunk, ma házasok vagyunk. (6 éve)
Nem kellett 'beérnem' senkivel, minden szempont szerint jobb, mint az exem. ;)

Nekem bevallom pocsékul.
Rendezett körülmények között élünk,8 éves a lányom.
A kutya rám se néz,alkalmi sex vagy ingyen vacsora jól jönne nekik,de ezeket én küldöm el.
Duci alkatú vagyok,bár már fogyás folyamatban van,de vagy emiatt vagy a gyerek miatt mondanak nemet vagy ignorálnak.
Nem a kamasz korosztályt céloztam meg,legtöbb maga is elvált és idősebb ember volt.

Eddig 2 férfi volt amióta a párommal szétmentünk, van egy kislányom 5 éves, 2 éve mentünk szét.
Szex az belefért volna több férfinak is.
De normálisabbat csak 2-őt ismertem meg, úgy kb 17-ből.
Ők 2-en úgy gondolták nem probléma a kislány a gyerek, de pár hónap után rájöttek, hogy ez nekik így mégsem jó....
A neten már befejeztem, max barátnők ismerősök által ha egyszer összejöhet valami ha megismerhetek talán valakit...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!