Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi értelme próbálkozni az ismerkedéssel ha az "ember" totál lúzer?
Figyelt kérdés
Ha egy nő se tekint férfiként rám, nagyon max a barát zóna, de annak is a legszéle. Még az elhagyott, kövér, öreg, csúnya, gyerekes anyák se látnak potenciált még csak felületes kapcsolatra se, a csinos fiatalabb nőkről pedig ne is beszéljek. Van értelme folyamatosan gyűjteni a pofonokat, pofára eséseket, vagy hagyjam végleg ezt a dolgot. Elég öreg vagyok már ( 40-hez közel ) ahhoz hogy jobb életet alakitsak ki.2019. szept. 17. 22:33
21/25 anonim válasza:
Ezzel nem értek egyet.
Én pl huszonéves sportos férfi vagyok és hiába próbálkoztam még a 40 éves nőknél is, de ők is mindig visszautasítottak.
22/25 A kérdező kommentje:
#20 szarul. Nem is tagadom . De mint írtam nem a külsőn van a hang súly a kérdésben . Hanem az átb-száson
2019. szept. 18. 12:46
23/25 anonim válasza:
dehát akkor mégiscsak azokat a nőket nézed le, akik gyakorlatilag a te "kategóriádban" vannak..azt értem h nem szeretnéd h lelki szemetesládának használjanak, de akkor, bocsi, de ne engedd, ez mindenkivel előfordul h megpróbálják kihasználni
# 21: talán mert csak szexre akarod használni őket és nekik ez nyilvánvaló? a másik opció h nem nézel olyan jól
24/25 anonim válasza:
Ők csak is szexet akarnak egy fiatal férfitól, ki mást? Kapcsolatot 15+ év korkülönbséggel a nő javára? Szerintem 40 feletti nőket elég könnyű felszedni min. egy éjszakára, ha határozott vagy.
25/25 anonim válasza:
Szerintem kortól függetlenül az összes nőnek az tetszik ha a fetfi érez is valamit iránta, az idősebb nők tudják hogy őket a fiatalabbak nem látják potenciális partnernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!