Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van bármi értelme próbálkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi értelme próbálkozni az ismerkedéssel ha az "ember" totál lúzer?

Figyelt kérdés
Ha egy nő se tekint férfiként rám, nagyon max a barát zóna, de annak is a legszéle. Még az elhagyott, kövér, öreg, csúnya, gyerekes anyák se látnak potenciált még csak felületes kapcsolatra se, a csinos fiatalabb nőkről pedig ne is beszéljek. Van értelme folyamatosan gyűjteni a pofonokat, pofára eséseket, vagy hagyjam végleg ezt a dolgot. Elég öreg vagyok már ( 40-hez közel ) ahhoz hogy jobb életet alakitsak ki.

2019. szept. 17. 22:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%
Az a férfiak szégyene és igénytelensége, hogy minden teleszart kövér búvárruha nőt megdugnának. Szégyen, hogy kövér, gusztustalan, igénytelen zsírdisznókat is qrnának, sportoló, tanult, humoros férfiak meg matyiznak.
2019. szept. 18. 01:04
 12/25 anonim ***** válasza:

A válaszoddal kapcsolatban ajánlom ezt a kérdésem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2019. szept. 18. 01:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Az előző kerdesedben még csak 22 voltál, gyorsan öregszel haver!
2019. szept. 18. 06:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Sose kapsz puncit 😂👍🏻
2019. szept. 18. 10:11
 15/25 A kérdező kommentje:
#14 hát nem az biztos . 🤔
2019. szept. 18. 10:17
 16/25 anonim ***** válasza:
umm..szóval te kb 40 éves vagy, hány évesek azok, akiket öregnek és csúnyának tartasz? mi az istenért akarna veled lenni egy szép és fiatal nő??
2019. szept. 18. 10:19
 17/25 A kérdező kommentje:

#16 az öreg a velem egykorú

És írtam hogy a szép fiatal nőkről ne is beszéljünk

Tudom hogy rám se néznek

2019. szept. 18. 11:05
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
tipikus..te öreg vagy és valószínűleg a saját korodhoz képest se nézel ki jól, de lenézed a veled egykorú nőket..miért ilyen az összes férfi? egy 40 éves nem túl jó külsejű nőben fel se merülne h lenne esélye a huszonéves jóképű fiúknál
2019. szept. 18. 11:11
 19/25 A kérdező kommentje:

#18 nem a velem egykorú nőket nézem le, hanem a velem egykorú csúnya nőket akik azt hiszik hogy ok jobbat érdemelnek . Meg azokat akik lenéznek , ram öntik a lelki szemetüket majd össze fekszenek valaki mással aki össze vissza hazudik nekik, Nem egy ilyenbe futottam bele.

Ez az ami kiborit és amiért a kérdést kiirtam és amiről szól .

Nem arról higy vén emberként miért nem 20-on éves lányokkal kavarok...

2019. szept. 18. 12:23
 20/25 anonim ***** válasza:
és te jól nézel ki?
2019. szept. 18. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!