Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok benneteket rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok benneteket rosszul érintene az, hogy egy fiú vasalja a haját?

Figyelt kérdés

Mondjuk megtetszik nektek egy srác, de mindig egyenes hajjal láttátok, ami jól áll neki és hosszú, de aztán később kiderül, hogy vasalja és nem is olyan jó hullámos hajjal. :D

Néha kicsit rossz érzésem van emiatt, mert mindig kivasalom, de nem akarom másképpen hordani.

20/f

2019. szept. 17. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Semmi baj ezzel.
2019. szept. 17. 21:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Mert mondjuk fordítva engem nem izgatna, ha egy nőnek göndör a haja, de vasalja és erről még nem tudtam...

De a nők etekintetben mégis csak másképp gondolkodnak szerintem.

2019. szept. 17. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Mikor gimis voltam, annak már kb 10 éve, már akkor divat volt, hogy egyes pasik vasalták a hajukat. Úgy tűnik, ez még mindig divat.

Ha te ettől jobban érzed magad, akkor csináld.

Számomra furi, mert ez nőies cselekedet, számomra legalább is, mivel én is csinálom, nem napi rendszerességgel, mert ugye az roncsolja a hajat, hanem csak havonta.

2019. szept. 17. 21:21
 4/11 anonim válasza:

Szerintem cseppet meglepő az, hogy egy fiú vasalja a haját. Viszont csak meglepő, semmi több. Nem fura, nem elítélni való, csak szokatlan. Én egy kicsit meglepődnék, de nem zavarna. Ha viszont egy lányt ez zavar, akkor azzal nem is érdemes kezdeni szerintem...

16/L

2019. szept. 17. 21:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Ápolom a hajam, ennyit tudok felhozni mentségként. A hajápolás nőies?
2019. szept. 17. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A hajápolás azt jelenti, hogy NEM vasalod a hajad, ami károsítja azt, hanem egészségesen, vitamindúsan étkezel, és heti kétszer mosol hajat.
2019. szept. 17. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul érzintene, mert imádom a hullámos, göndör hajat. Lehet rágnám a fülét, hogy ne kínozza a hajszálakat, inkább keressünk olyan frizurát, hajápolót, hajformázót, amivel el tudjuk érni, hogy jól álljon neki. De ha nagyon ragaszkodna a vasaláshoz, hát legyen.
2019. szept. 17. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem tehetek róla de valahogy nekem ez elég meleges... (amúgy nincs bajom a melegekkel).

Lehet ez vsak egy rossz beidegződés vagy sztereotípia nekem valahogy ilyen hatász kelt pedig logikusan belegondolva miért lenne gáz..

Viszont a hajvasaló nagyon tönkreteszi a hajat, így nem örülnék neki plusz vannak akiknek NAGYON jól all a göndör haj.

Lehet neked is csak te máshogy látod.

2019. szept. 17. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:
47%

Jézus ereje emberek, 2019-ben élünk, nem 1919-ben... kedves kérdező, semmi gond nincs azzal ha törődsz a külsőddel, tehát azzal se ha vasalod a hajad. Befesthetnéd rózsaszínre is, ez se jelentené azt hogy meleg vagy. Nyugodtan vasald, ha te ettől jobban érzed magad a bőrödben, csak ruházz be egy jó hővédő termékre is, hogy megőrizd a hajad egészségét.

20/L

2019. szept. 18. 14:34
 10/11 A kérdező kommentje:

9-es, egyébként mindenféle krémem van :D

Pontosan tudom, hogy kiszárítja a hajat és amiatt elkezd töredezni ezért is ápolom rendszeresen. De sokan kikerülték a fő kérdésem, hogy zavarná egy lányt ez, hogy vasalom a hajam.

2019. szept. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!