Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi helyes, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi helyes, akkor tényleg mindent élnéznek nekik a nők?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm tipikus anyuka pici fia, anyukája viszi az ebédet neki be, anyukája készíti neki ki a ruháját, tényleg mindent anyuka....és mégis van elég csinos barátnője egy éve. Mondjuk valóban baromi helyes sportos izmos férfias férfi
2019. szept. 17. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy anyuka kiszolgálja, anyukának is fel lehet róni.

Egyébként ez még elnézhető, ha van benne szándék a leválásra, csak kényelmes.

Ahány agresszív, buta, ápolatlan, alkoholista, hűtlen, stb, stb. szaladgál; mellettük igazi főnyeremény ez a fiú, ha más baj nincsen vele.

2019. szept. 17. 10:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez sokkal általánosabb igazság, amit írsz, kérdező.

A kellemes kinézetű embereknek minden könnyebb, persze itt nem arra gondolok, hogy ha szép vagy, akkor ingyen kapod a kenyeret a boltban. De mondjuk az árufeltöltő megsúgja, hogy melyik kenyeret érdemes levenni a polcról, ami frissebb. Kéretlenül is a segítségedre sietnek hétköznapi helyzetekben. Állásinterjún is több esélye van egy szép embernek.

Vagy itt egy másik példa, saját és valós.

A kórus, ahová járok énekelni, idén bővült két taggal. Két nőről van szó, mindkettő hasonló korú (25 körül), az egyik magas, vékony, szép arcú, a másik is szép, de ő alacsonyabb, tömzsibb, és bizony dagibb is.

Megkérte őket a kórusvezető, hogy mondjanak pár szót magukról, stb. Utóbbi nőt ahogy illik, megtapsolták,stb. Előbbi nővel percekig folyt a beszélgetés a bemutatkozás után, a férfiak úgy vigyorogtak rá, mint a tejbetök (mind házas, 40+-os ember), ment a smúzolás, nagy nevetések, ámuldozás, hogy milyen szuper munkája van, meg milyen okos biztos, stb. Szünetben gyakorlatilag lerohanták főleg a férfiak, de a nők is maguktól mentek oda hozzá, főleg szólamtársai. A másik nő is beszélgetett pár emberrel, de nála nem volt olyan búcsújárás közel sem.

És nem, nem a duci nő vagyok, hanem 32 éves férfi.

Szóval ez teljesen igaz, ha jól nézel ki, minden könnyebb. Beilleszkedni, munkahelyet találni, és úgy általánosságban boldogulni az életben. Nyilván nem lehetetlen átlagos kinézettel sem, sőt! De érezhető előnyei vannak a kellemes kinézetnek.

2019. szept. 17. 12:25
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Aki jól néz ki eleve nagyobb az önbizalma, és z sokat jelent. Határozottabb a fellépése, bátrabban ismerkedik.

Attól,hogy ducibb valaki még nézhet ki jól, ahogy a vékonyabb is kevésbé jól.

Anyuka vagyok, egy olyan kérdésben leírt pasié.

Már nem lakunk együtt, de amíg itthon lakott én is mostam/vasaltam a cuccait, és bár nem vittem Neki ebédet, itthoni bevásárlásra nem volt gondja. Tettem mindezt azért mert részemről természetes, és kivitelezhető volt, Ő pedig reggel 6-tól este 7-8-ra ért haza.

Emellett totálisan boldogul az életben, külön lakva nagyobb szerepet vállal a háztartásban mint a barátnője, +rengeteget segít nekem amikor csak tud.

Meggyőződésem,hogy nem az anyai gondoskodástól lesz valaki önállótlan, ahogy ez fordítva is igaz, attól még,hogy a szülő elengedi a kezét még nem biztos,hogy egy talpraesett "gyereket" enged útjára.

2019. szept. 17. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!