Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te oda mernél menni?
Ha férfi lennék, és elégedett lennék magammal, lenne önbizalmam, akkor igen.
Szerintem ha normálisan, nem erőszakosan, csak ismerkedés céljából mész oda, és képes vagy érzékelni a lány jeleit,hogy neki ez hogy tetszik akkor csak bátran.
Nekem lányként jól esik, ha hozzám szól egy udvarias fiú. :)
Odamernék, de nem tenném.
Nyilvános helyen nem akarom zaklatni a nőket, főleg ha először látom.
Mondjuk ha már ötödik alkalommal látnám még mindig egyedül, akkor igen.
Másik oldalról:
Ha én vagyok a lány, aki kiment a Margit-szigetre olvasni, akkor a pokolba kívánnék bárkit, aki odajönne csevegni.
"Ha én vagyok a lány, aki kiment a Margit-szigetre olvasni, akkor a pokolba kívánnék bárkit, aki odajönne csevegni."
Na igen én pontosan emiatt nem megyek oda csak úgy vadidegen emberekhez.
Szóval az ismerkedés maga arról szól, hogy ismeretlen emberekkel alakítunk ki kapcsolatot. De hogyan?
Honnét tudjam ki reagál rá jól és ki fog elküldeni a francba, vagy rosszabb esetben még zaklatásnak is veszik a dolgot, esetleg rendőrt hív (?).
Szóval szerintem ez a mai világban akár egy elég veszélyes "játék" is lehet, ennek ellenére mindenki azt mondja, hogy csak bátorság kell hozzá, meg magabiztosság. Szerintem ez rohadtul nem így van.
Most gondoljunk bele a egy lány mondjuk ül valahol egy padon, egyedül és te aki tegyük fel egy 2m-es 100 kilós medve odamész ismerkedni. Lehetsz akármilyen magabiztos meg kedves, valószínűleg a csaj összesz*rná magát és nem arra gondolna, jajj milyen jó pasi, hogy így le mert szólítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!