Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátnál az utcán, metrón, buszon akárhol a városban egy vadidegent és első látásra bele is szeretnél, mit mondanál neki? vagy oda se mernél menni hozzá?
nemet és kort is légyszi.
és bocs, ha már volt ez a kérdés.
Alapvetően lehetetlen az ilyen helyzet, mert én kizárólag külső alapján soha nem leszek szerelmes, pláne nem első látásra. Nekem tök abszurd a kérdésed, soha nem kerülnék ilyen szituációba. Ha valaki nagyon tetszik, és sikerül szemezni vele, akkor megszólítom talán. De nem ezt kérdezted.
21/L
Velem volt ilyen. Elkezdtem feltűnően nézni, amikor észrevette, akkor egy darabig szemeztem vele aztán odamentem hozzá, köszöntem neki, majd megkérdeztem, hogy van e barátja. Eléggé elpirult, talán zavarba jött, de sajnos hamar kiderült, hogy volt barátja, legalábbis ezt mondta. Ha azt mondja, hogy nincs, akkor nyilván elkérem a számát, elhívom randizni. Kár érte, jó csaj volt :)
22/F
Én nap mint nap látok jó pasikat a metrón.De csak időzőjelesen leszek "szerelmes".Mondjuk én eléggé az a fajta vagyok aki egy szép szempárba bele tud szédülni(főleg a barnába), de nem vagyok kezdeményező típus,sosem szólítanám le egyiket sem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!