Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tömegközlekedésen, nyilvános helyeken ismerkedni?

en lany vagyok, velem gyakran megtortenik
2 eset van :
1. jol nez ki a fazon
2. nem jol nez ki a fazon
mindket esetben feltetelezem, hogy van egy igen nagy egoja, ami alapvetoen nem szimpatikus
jobban szeretek en kozeliten ...vagyis en kivalasztani a ferfit, aki nekem tetszik, es en kozelitek, ez nekem jobban mukodik

Odamész hozzájuk és a következő lesz.
10-ből 9 azt mondja "Van pasim". Ami ha igaz akkor azért jelent kizáró okot, ha pedig nem igaz akkor el lehet gondolkodni mennyire érdemes összejönni olyasvalakivel aki hazugsággal indítja az ismerkedést.
10-ből 1 pedig egyáltalán nem nyitott az ismerkedésre és bármit csinálsz esélyed sem lesz náluk.
Én ezeket tapasztaltam.

Nekem van jó tapasztalatom. Megtetszett egy lány a vonaton. Szemeztem vele sokáig. Majd mutattam neki egy vicces képet a telefonom kijelzőjén :D Olyan önfeledten kacagott fel, hogy már akkor beleszerettem. Odaültem mellé beszélgetni
Azóta eltelt 1 év és egypárt alkotunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!