Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék változtatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék változtatni a kialakult helyzeten?

Figyelt kérdés

Nem merek sem élőben oda menni egy nekem tetsző lányhoz, sem Facebookon írni neki.

Hogyan tudnék ezen változtatni?

2019. szept. 14. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mitől félsz, mi a legrosszabb ami történhet?
2019. szept. 14. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy random csaj esetében semmi, legfeljebb elhajt, az előtt akit ismersz vagy valami miatt rendszeresen találkozol vele (pl iskola, munkahely) már nem szívesen égsz be. Én is ugyanígy vagyok, normális esetben képtelen vagyok odamenni egy nekem tetszò lányhoz. Egyedül szórakozóhelyen sikerül, akkor is azért mert nem ezen görcsölök. Elszédít a hangulat, a hangos zene, a tömeg, meg már ittam is 1-2 koktélt, akkor valahogy odacsapódok vadidegenekhez és simán táncolunk együtt, meg akkor sokkal bátrabb is vagyok, de ezt más közegben ha fejre állok sem tudom megismételni :)
2019. szept. 14. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyél bátor, mert bajod nem származhat belőle úgy se.:) Ha tetszik kezdeményezz nála, mert megteszi helyetted más, ha te nem!! Sőt, lehet hogy sikered is lesz, de ezt csak akkor tudod meg ha odamész hozzá vagy ráírsz. Ha ennyire nem vagy biztos magadban, én azt ajánlom hogy írj rá aztán majd el tudod hívni találkozni is. Szerintem ne várj a sült galambra, cselekedj. Remélem sikerül magadat rávenni a dologra!😊
2019. szept. 14. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

"Mitől félsz, mi a legrosszabb ami történhet?"

Nemet mond, ezzel azt üzeni, hogy aranyos vagy, de szar a genetikád. 10 ilyen után már semmi önbecsülése nem marad az embernek, és mivel visszajelzések alapján változik az önértékelésünk, nem biztos, hogy ezt akarjuk. Szép csajok még ráadásul néha meg is alázzák az embert. Ez azért szerintem kellően rossz kimenetel. Nem is értem azt, aki azzal jön, hogy "menj oda, semmit nem veszíthetsz". A f**zt nem veszíthetsz. Tálcán viszed oda a méltóságodat. Aztán több tucat ilyen után hogy magyarázod még be magadnak, hogy te igenis jó pasi vagy? Nekem is mondták már ezerszer haverjaim, hogy tök jóképű vagyok, mégsem tudok ezzel mit kezdeni, mert sose tetszettem meg olyan nőnek, amilyet igazán akartam.

2019. szept. 14. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne változtass! Maradj lúzer mint az előző!
2019. szept. 16. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:
De. Szeretnék változtatni. De hogyan?
2019. szept. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!