Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meg van ez a "mindig van lejjebb" érzés a társkereséssel kapcsolatban?
Nekem ez az érzés abban van meg amikor vki kulturalatlan taplo mindig azt hiszem ennél aljasabb nincs es mindig képes vki ràcàfolni. Ha vkit elutasitok pl ne hari nem akarok tàvkapcsot az adatlapomon is àll, olyan bànto sértö beszolasokat kapok hogy mindig azt hiszem ennel nincs lejjebb es mindig kiderül hogy mindig van lejjebb. A bunkozàs kulturálatlansàg is hatàrtalan.
Annak örülök csak hogy nem 12 vagyok. Màr szétbögtem volna magam azokon amiket felnöttek irnak. De igy is kemény tud lenni nagyon
Nekem is volt ilyen.
Olyan lánynál kezdeményeztem aki nem igazán jött be, csak hogy legyen már valami, mert nem bírom nő nélkül.
Buliban ismerkedünk meg.
Aztán lepattintott kamu szöveggel, hogy nem tudunk találkozni, mert 40 fokos láza van.
Másnap vigyorogva jött szembe velem a koli folyosóján, el is szégyellte magát mikor meglátott.
Másik eset.
Poénból ráírtam egy ronda nőre, kíváncsi voltam mi lesz a reakció.
Válaszra sem méltatott.
Jóképű haverom: "ne mondd már hogy ez ilyen nőre ráírtál.. hallod ez max egy 4-es, nagyon ronda.. na megbököm face-en"
Csaj kb azonnal vissza is bökött neki.
Ennyit erről, hogy add lentebb.. ezért? Hagyjuk már :)
3-as. Én kb. 8 társkeresőre regisztráltam 44 éves férfiként. Aztán megnéztem a 36-44 éves nőket. Azt hiszem reménytelen a helyzet. Nem arról van szó hogy lejjebb és lejjebb, hanem konkrétan a nyolc oldalról nem találtam 5 olyan nőt, akinek a külseje és a reglapja megfogott volna.
Pedig az elvárásaim annyira alapok, hogy ennél lejjebb már nem tudok menni:
- testalkat vékony
- legyen értelmes
A testalkat nálam nem divathóbort, de a negyvenes nőknél ez már-már megugorhatatlan magasság. A legyen értelmes pedig arra vonatkozik, hogy két lábbal a földön járjon. A többségnél ez is teljesíthetetlen. Az hogy elvált, van/vannak gyerekei már nem is számít nálam.
Amit problémának tartok, az az, hogy klasszisokkal többet képzelnek magukról a nők is és a férfiak is. Túl sok a média befolyás, mindenkinek a legszebb, a legszuperebb kell. Oké, csak így ott marad egy rakás depressziós ember, akik csak álmodoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!