Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen külső tulajdonságokkal van valami minimális esélyem barátnőt/feleséget találni? (Hosszú lesz)
173cm és 71,5kg vagyok. A péniszem 14-15cm körüli. Arcra nem vagyok ronda. Bár a fényképeken rondának látom magam (más nem), de a tükörben nem.
Nem megnyugtatást kérek és nem kellenek a "nem a méret a lényeg" meg a "a belső a fontos" hazugságok, mert ez egyik se (teljesen) igaz.
Lehet, hogy nem olyan rossz a helyzetem, mint amilyennek látom, mert nagyon kritikus vagyok magammal, ezért is érdekel mások véleménye. 7-8 éves koromban betegség miatt kétszer majdnem meghaltam és 10 évig kb semmit nem csinálhattam. A tartásom borzalmas volt emiatt, de 17 éves korom óta edzek (akkor 2 év alatt híztam 20kg izmot) és a tartásom is rendbe jött, de az önbizalmamnak nagyon nem tett jót. Pszichológus meg ilyenek semmit nem segít.
Privát is jöhet vagy van kérdés valamivel kapcsolatban.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!