Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a hagyományos női férfi szerepekkel?
Szerintem nem veszítettél vele sokat. Normális ember nem így kezeli azt, ha ebben nem értetek egyet, hanem elmondja a véleményét és maximum korrekten lezárja az ismerkedést.. Lehet, hogy azt hitte arra pályázol, hogy eltartson, ezért ez a reakció, de így is bunkóság így eltűnni.
Személy szerint soha nem élnék klasszikus családmodellben. A függetlenségem az egyik legnagyobb érték az életemben, nem akarok gyereket, számomra nem életcél a családalapítás és nem elégítene ki szellemileg a háziasszony szerep. Igazi rémálom ez az életforma szémomra, borzasztóan örülök, hogy nem abba a korba születtem, ahol ez volt a normális. Ennek megfelelően olyan ember szóba se jöhetett volna nálam, aki nem így gondolja. Sok olyan férfi van, aki támogatja a hagyományos szerepeket, előbb-utóbb meg fogod találni a párod.
ma 18:41
De amíg nincs gyerek, addig dolgozol te is, és a házimunka megoszlik, nem?
Illetve hogy került szóba, én is megijednék, ha egy nő a második randin letámadna a gyerekekkel..
ma 18:46
Ezt minden komment alatt elmondod mennyire jó függetlennek lenni, azóta a macskák megvannak már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!