Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen 25 évesen egy 40 fölötti nőt kifogni?
Kedves 25 éves Kérdező, és minden fiatal srác, aki idősebb nővel szeretne TARTÓS kapcsolatot..minden bántás nélkül pár sor.Ismeritek ennek a korosztálynak az életkörülményeit,igényeit, elvárásait? Egy negyven/3-os nőnek általában már van gyereke, akár felnőtt, akár Vele él, akár több is.Van saját lakása, bizonyos szintű anyagi helyzete, és mögötte a múltja. Amit elvár és keres egy pasiban - kortól függetlenül- az,hogy mindezzel fogadja el, és alkalmazkodjon hozzá. Negyvenes nőként van gyerekem, bár már nagykorú, nem él velem, de fontosnak tartom,hogy a párommal kölcsönös elfogadják egymást. Van otthonom, van munkám, van megtakarításom, dolgozom, és élnek az idős szüleim, akik hamarosan - egyedüli gyerekként- a gondoskodásomra szorulnak.Természetesen szükségem van társra, és az is természetes,hogy nekem is alkalmazkodnom kell. DE: nem tudom,hogy egy huszonéves srác, bármilyen komoly,mennyire lenne partner mindezekben. Ha még a szülőkkel él mi lesz ha hozzám költözik, mennyire veszi át az otthoni feladataim pasis részét, mennyire tekint felelősségteljesen a kiadásokra, a teendők, problémák megoldására.
Persze, kiránduljunk,szervezzünk programot, beszélgessünk, esetleg még bulizzunk is,de emellett azért ott vannak azok a mindennapi élettel kapcsolatos feladatok amik egy huszonéves pár esetében nem merül még fel.
Én már nem szeretnék gyereket, ahogy a kortársaim többsége.
És nem szeretnék olyan kapcsolatot sem, ahol a fejem fölött lebeg az,hogy bármikor elhagyhatnak,ami ugyan lehetőségként mindig ott van egy kapcsolatban, de ilyenben főleg.
Örülök ha odavannak értem, hízelgő ha nőként értékelnek, főleg egy fiatalabb pasi. De nincs se erőm, se kedvem napi szinten bizonygatni,hogy megfelelek az elvárásának, és holnap is megfogok.
Volt fiatalabb pasim, tudom miről beszélek. De sosem tudtam volna Vele hosszútávú komoly kapcsolatot elképzelni, csupán hosszútávú, kizárólag kellemes órákról szóló kapcsolat az, ami ilyen korkülönbséggel elképzelhető.
Biztos vannak kivételek, de abban is biztos vagyok,hogy azok a nők akik egy fiatal pasi elvárásainak megfelelnek, akár külsőre, akár értelmileg, hozzám hasonlóan gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!