Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondoltok egy olyan Nőről aki hizni akar? Ismerkednétek vele Normalbol ducira

Figyelt kérdés

2019. szept. 11. 20:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Segítenek meg tamogatnam

Szerintem szexi ha egy normal alkatú lany felszed magára egy kicsit (vagy akár kicsinel tobbet is 😉)

2019. szept. 13. 23:54
 22/23 anonim ***** válasza:
Pont bejönne, ha direkt hízni akar. Írj rám nyugodtan.
2019. szept. 16. 23:28
 23/23 anonim ***** válasza:
Soha nem hallottam még ennél rosszabb ötletet. Miért akar bárki szándékosan hízni? Maximum azt el tudom képzelni, hogy valaki folyton koplalt, edzett, nélkülözött hogy jó formában maradjon, de eljön az életében egy olyan rész, amikor úgy érzi, inkább élvezi az életet, azt eszik és akkor amikor szeretne, de előre látja hogy ebből hízás lesz, és azért teszi fel a kérdést. De hogy valakinek még csak efféle hátsó szándéka sincs, csak önmagában a jó alakját el akarja disznósítani, az számomra teljesen felfoghatatlan.
2019. szept. 19. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!