Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Én azt javaslom menj el egy prostihoz!
Hagyd a csajt a 'csába. A nők úgyis magas elvárásokat támasztanak egy partnerkapcsolathoz. Nem társat keresnek, nem is igazán képesek társas kapcsolat kialakítására. Annak meg nincs értelme, hogy egy hárpia átalakítsa a személyiséged, kiforgasson a vagyonodból, összeugrasszon a szüleiddel és a rokonaiddal, irreálisan magas elvárásokat támasszon alá, közben semmi energiát nem fektetne bele a kapcsolatba. Dolgozni nem akarna elmenni, házimunkát nem ismeri, amúgy is alantasnak tartja, főzni nem tud - a konyhába csak pohárért meg kanálért megy és max a hűtőszekrényt ismeri még a mikrót sem tudja használni.
Ráadásul a szex is csak az elején van, utána már gumikesztyűvel sem fogná meg a brét!
Egy prosti legalább fix óradíjért szexet ad, el lehet vele beszélgetni, aranyos, kedves és ha kell megfogja a faXXt, és még le is XXopja! Hidd el tesó 1 év alatt 100 prosti nem visz el annyi lóvét, mint egy ilyen élősködő 3 hónap alatt.
Írj rá. Ha elutasít, akkor nem lesz másabb a helyzet mint most.
Mínusz a szorongás, hogy "jajjdefélek"
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra...
Zárd be a gykt és írj!
Gyorsan! Csak számolj 3-ig és már túl is vagy rajta, csak ennyi bátorság kell!
Hajrá!
Ha még azt írtad volna, hogy nem mered megszólitani megértem.
Na de írni?
Hova fajul a világ?
"bing bang... szeretem (eliszkolás)" :D
Egy csajjal én is így voltam, annyi eltéréssel, hogy mi néha írtunk egymásnak, de sosem hoztunk fel szerelmi témát.
Később kiderült, hogy szimpatikus voltam neki, ő is többet szeretett volna.
Am nem bánom mielőtt bárki elsírná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!