Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Minden nap elterveztem, hogy ráírok a lányra, aki tetszik nekem, de másnap elmegy a bátorság. Mi tévő legyek?
2019. szept. 11. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Semmit, majd dugja más, egy tökösebb.
2019. szept. 11. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Halogasd még egy darabig aztán gyere vissza sírni, amikor összejön valaki mással, aki nem szarik be attól, ha rá kell írnia valakire.
2019. szept. 11. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
8%

Én azt javaslom menj el egy prostihoz!

Hagyd a csajt a 'csába. A nők úgyis magas elvárásokat támasztanak egy partnerkapcsolathoz. Nem társat keresnek, nem is igazán képesek társas kapcsolat kialakítására. Annak meg nincs értelme, hogy egy hárpia átalakítsa a személyiséged, kiforgasson a vagyonodból, összeugrasszon a szüleiddel és a rokonaiddal, irreálisan magas elvárásokat támasszon alá, közben semmi energiát nem fektetne bele a kapcsolatba. Dolgozni nem akarna elmenni, házimunkát nem ismeri, amúgy is alantasnak tartja, főzni nem tud - a konyhába csak pohárért meg kanálért megy és max a hűtőszekrényt ismeri még a mikrót sem tudja használni.

Ráadásul a szex is csak az elején van, utána már gumikesztyűvel sem fogná meg a brét!

Egy prosti legalább fix óradíjért szexet ad, el lehet vele beszélgetni, aranyos, kedves és ha kell megfogja a faXXt, és még le is XXopja! Hidd el tesó 1 év alatt 100 prosti nem visz el annyi lóvét, mint egy ilyen élősködő 3 hónap alatt.

2019. szept. 11. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha eltervezted valósitsd meg.Egyebet mi se tudunk mondani.Vagy dobjál be egy konyakot,amitől megjön a bátorságod.
2019. szept. 11. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Írj rá. Ha elutasít, akkor nem lesz másabb a helyzet mint most.

Mínusz a szorongás, hogy "jajjdefélek"

2019. szept. 11. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra...

Zárd be a gykt és írj!

Gyorsan! Csak számolj 3-ig és már túl is vagy rajta, csak ennyi bátorság kell!

Hajrá!

2019. szept. 11. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha még azt írtad volna, hogy nem mered megszólitani megértem.

Na de írni?

Hova fajul a világ?

"bing bang... szeretem (eliszkolás)" :D

2019. szept. 11. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Találj olyat, akitől nem félsz! Ennek így nincs értelme. Biztos vagyok benne, hogy nem illetek össze, ha ennyire szarsz tőle.
2019. szept. 11. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy csajjal én is így voltam, annyi eltéréssel, hogy mi néha írtunk egymásnak, de sosem hoztunk fel szerelmi témát.

Később kiderült, hogy szimpatikus voltam neki, ő is többet szeretett volna.

Am nem bánom mielőtt bárki elsírná magát.

2019. szept. 12. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!