Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden adott csak párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden adott csak párkapcsolat nem, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Adott egy csodás munkahely, jó fizetéssel. Nagyon-nagyon szeretem. Van hol laknom, a munkahely közel van.

Mindent elértem csak párom és gyerekem nincs.

Volt egy hosszú kapcsolatom megcsaltak sajnos és már évek óta egyedül vagyok.

Egyébként külsőleg szerintem rendben vagyok. Vékony vagyok 53kg. 165cm magas. Hosszú fenékig érő, egészséges szőkés-barna hajam, kék szemem van.

Kedves vagyok az emberekkel, nagyon segítőkésznek tartom magam. Szeretem a természetet és az állatokat.

De párt még se találok...

26N

2018. nov. 13. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ennyi infóból azért nehéz valami okosat mondani. Például arról sem írtál, hogy mit szoktál tenni azért, hogy legyen párkapcsolatod.
2018. nov. 13. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha gyereket is akarsz az eléggé szűkíteni fogja a jelentkezők számát.

Mivel ha te Gyes-en vagy a gyerekkel a csávónak kell eltartania. Saját magát, téged meg a gyereket.

Na most ha kiszámoljuk ezt egy átlag albérlet költségeivel... hát így kb érthető a dolog.

Kivéve ha véletlenül nincs egy saját házad meg valamennyi vagyonod.

2018. nov. 13. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Valaki biztos nem stimmel ha nem tapadnak rád a pasik !
2018. nov. 13. 22:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Van lakás, mert szüleim egy kisebbe költöztek.
2018. nov. 13. 22:37
 5/7 A kérdező kommentje:
És nem kell eltartania senkinek, ez hülyeség. Van megspórolt fizetésem és ősztöndíjam.
2018. nov. 13. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:
ösztöndíj*
2018. nov. 13. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz? :)
2018. nov. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!