Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfi aki sikeres társkeresőkön, tudna segíteni?
Jó ideje próbálkozom különböző társkeresőkön, komoly kapcsolatot keresve. Normális udvarias leveleket küldök a nekem tettsző hölgyeknek , de nem igazán van sikerem. Válasz alig-alig jön. Egy kezemen meg tudom számolni hány randim volt 2 év alatt. Míg más havonta szedi fel a nőket . Úgy hogy közben még csak nem is néz ki jól, meg a pénz sem veti fel. Szóval csak a dumán múlhat a dolog ,ami nekem sajnos nincs.
Ha van itt olyan aki sikeres ,szánjon már meg legyen szíves pár tippel! Mert ez már nem állapot :)
Köszi.
#19 azért ebből a két kommentbol is bőven le lehet szúrni, miért zárult számodra csúfosan a netes társkeresés.
A társkeresés egy piac, eddig stimmel. Mivel 90% körüli az aktív férfi tagok és 10% az aktív női tagok aranya, így a kereslet és kínálat miatt 10bol 9 férfinek nem jut.
A termek te vagy, a vásárló a no. Ha a termek egy kalap fős (ékezet nélkül) akkor Te 2 dolgot tehetsz, egyik javítsd a terméked minőséget, hogy a 10bol 1 no azt mondja ez az áru nekem kell. Vagy marketing kampányt csapsz hozza, s úgy tűnted fel, hogy ez a legjobb termek a piacon. Mindkettő működik.
Viszont te a többi piaci szereplőt biralod, ahelyett, hogy cselekednek, valami pozitívat.
Jaj szegénykém, de kis naiv vagy még.
Érdekes ez a képességetek, mert valahogy utána meg mindig megy a sírás meg, hogy "az összes férfi csak Azt akarja". Akármilyen kifinomult ez a képesség valahogy mindig a fuckboy macsók jutnak be a nők bugyijába, míg az egyszerűbb férfiak meg örülhetnek ha félévente összejön nekik valami.
Ugyanmár gyerekek... Szó sincs itt semmiféle fuckboy detektáló képességről. Mert akkor nem mindig azok a macsók kefélnének a legtöbbet nőkkel akik másnapra mint akit porszívó nyelt el szívódnak föl. És nem mindig a komoly kapcsolatot kereső átlagférfiak keseregnének, hogy társ nélkül maradtak.
Több megkeseredett negyven év fölötti nővel való beszélgetésem során a következő konklúzióra jutottam.
A nők kb 90%-a az alfahímekre hajt, a felső 10%-ra. Az alfahímek döntő többségének esze ágában sincsen leragadni egyetlenegy nőnél sem, mivel kb bárkit megkaphat, így úgy van vele, hogy minek ragadjon le egy valakinél, ha száz másikat megkaphat? Így ők párhuzamosan több másik nővel is kavarják nedveket. Akár több tucat nőt is sakkban tartanak a komoly kapcsolat és elköteleződés bábuival. A nők nagy része, pláne a maiak szegénykék annyira naivak, hogy el is hiszik az alfahímek gyökérségeit. Sokszor a nők még tisztában is vannak vele, hogy az alfahím akikbe ők belezúgtak és aki dugja őket, az még tíz másik nőt is reszel. De mind a tíz nő úgy van vele, hogy "De a végén, úgyis engem fog majd választani. Hisz én különleges vagyok". Eközben becsületös Bandi és jóembör Józsi ott incelkednek a háttérben. De ők persze nem kellenek, mert "nem elég izgalmasak" meg "hiányzik belőlük a szenvedély".
Majd miután az alfahím talál egy tizenegyedik nőt, akihez hozzámegy, akkor a többi tíz akit faképnél hagyott mind elkezd keseregni, hogy "a szemét pasik mind csak szexet akarnak" miközben ők mentek bele a kihasználáson alapuló szexkapcsolatba... Utána meg összeülnek a barinőkkel szidni a disznó pasikat és nagy részük ötvenéves koráig is macskás szingli nő marad, és becsületös Bandinak és jóembör Józsinak mégcsak esélyt sem adnak elégre "úgyis minden pasi csak AZT akarja". (Kivéve persze ha az akfahím teherbe nem ejti őket és otthagyja a gyerökkel, mert akkor kelleni fog becsületös Bandi könyérkeresőnek, hogy eltartsa a gyerököt és lögyön péz felnevelni).
A többi nő pedig talál egy másik alfahímet és minden kezdődik elölről. Mind azt mondja annak ellenére, hogy az alfahím csak zacskóürítésre használja őket, hogy "de a végén majd úgyis komolyat fog akarni" meg, hogy "De meg fog javulni, de ő jó ember".
Szóval ez a véleményem a ti képességeitekről. Ha nem lenne az esetek döntő részében az amit fentebb leírtam, akkor még el is hinném ennek a képességnek a létezését...
Nem a többi terméket (férfit) bírálom, sem pedig a vásárlókat (nőket) nem bírálom.
Mind a termék mind a vásárlók csak eszközök eme rothadó rendszer karmaiban.
Én az egész konzumista szisztémát bírálom. Én a Rendszer bírálója vagyok.
#22-es teljesen jól megfogalmazta.
Kicsit viszont azért finomítanám a dolgot. Nem is feltétlen az "alfa" hímeket keresik a nők, hanem az olyanokat akikről tudják, pontosabban valahol belül érzik, hogy nem lesz komoly kapcsolat belőle.
- Mert ez a gond a mai világban. Az emberek (és ez igaz a férfiakra is), nem TUDNAK egy komoly kapcsolatot fenntartani. Nincs meg bennük a képesség, sem az akarat ehhez. A legtöbb kapcsolat mondjuk működik fél-3 évig és utána vége. Ez az az időszak amíg a "rózsaszín köd" a "szerelem" kitarthat, ebben az időszakban működik "magától" a kapcsolat. Utána már tenni is kéne érte valamit. Persze vannak akik túljutnak ezen és hosszabb távon is sikeresek lesznek, de ez a kisebbik százalék. Illetve ők szoktak összeházasodni, de végül úgyis elválnak 99%-ban. -
Visszatérve az eredeti gondolathoz: a mai nők nagy része kesereg, hogy a férfiak mind a szexet akarják csak, húsnak tekintik őket. Ennek ellenére pontosan ők viselkednek úgy, mint egy darab hús... nem furcsa?
Azok a férfiak akik nem kizárólag szexet akarnak, pedig nem elég "szenvedélyesek", nem elég izgalmasak vagy "nincs bennük semmi különös".
Exemmel én is hasonlóan jártam. Egy teljesen átlagos csaj volt, jól megvoltunk, minden renden ment. Aztán jött az "alfahím" (legalábbis annak próbálja mutatni magát) és hirtelen ami addig jó volt bennem az már semmit nem ért. Egy dugásért már belé lett "szerelmes". Pedig tudta, hogy a csávó semmi komolyat nem akar tőle, hogy mellette 100 másik csajt szédít, de nem érdekelte. És persze jött a kamuzás, hogy én ezt nem csináltam azt nem csináltam, mindenféle (ál)probléma és hasonló dolgokat kitalált. Persze voltak gondok, de a legtöbbet egyszerűen meg lehetett volna beszélni. Illetve a csaj egy elég stresszes időszakon volt túl, amit más farkát szopva vezetett le.
Ennyit érnek a mai "nők"...
Aswad05, nagyon igazad van! Én pont egy lány ismerősömet tudnám felhozni példának.
30 éves a csaj, tehát már nem tini. Sem komoly kapcsolata, sem gyereke nincs most épp. Korábban néha szexelgetett egy sráccal, aki külföldön melózik. Legutóbb is mikor a srác itthon volt 2 hétig, a csaj miatta vett ki szabadságot és a srác csak 1x megdugta, utána abban a 2 hétben le se sz...arta a csajt. Aztán a csaj összejött egy sráccal, de 1 hónap után lepattintotta a srácot, mondván nem az ő világa. Pedig a srác komolyan gondolta vele az egészet. Nekem a csaj egyébként azt mondta, hogy ha a másik srác nem külföldön dolgozna, akkor ezzel a sráccal össze sem jött volna, mert vele lenne együtt (mármint azzal aki külföldön melózik). Aha.... Persze... A srác most haza jött, az volt az első, hogy írt a csajnak, hogy kívánja őt. Felment a csajhoz egyik este, megdugta és utána egyből lelépett még akkor este. Még a reggelt sem várta meg. Én mondtam a csajnak utána, mert írt nekem, hogy megmondtam neked, hogy ez lesz. Másnap este ír a csaj, hogy a srác aznap még csak írni sem írt neki semmit. Mondom ezen meg sem lepődök. Tudtad, hogy a srác milyen, te mégis belementél ebbe. És mondom azt is tudom, hogy legközelebb is hagyod magad ugyan így kihasználni, úgy hogy nekem ne picsogj. Mert amúgy meg rendszeresen azzal jön, hogy nem talál rendes pasit, mert mind csak a szexre megy.
Előző vagyok:
"Sem komoly kapcsolata, sem gyereke nincs most épp"
Jajj.. :D Szóval nincs gyereke és komoly kapcsolata sincs most épp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!