Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfi aki sikeres társkeresőkön, tudna segíteni?
Jó ideje próbálkozom különböző társkeresőkön, komoly kapcsolatot keresve. Normális udvarias leveleket küldök a nekem tettsző hölgyeknek , de nem igazán van sikerem. Válasz alig-alig jön. Egy kezemen meg tudom számolni hány randim volt 2 év alatt. Míg más havonta szedi fel a nőket . Úgy hogy közben még csak nem is néz ki jól, meg a pénz sem veti fel. Szóval csak a dumán múlhat a dolog ,ami nekem sajnos nincs.
Ha van itt olyan aki sikeres ,szánjon már meg legyen szíves pár tippel! Mert ez már nem állapot :)
Köszi.
Van egy csaj ismerősöm múltkor mellette ültem, nyomkodta a telefonját, odapillantottam és észrevettem ,hogy Tinderezik. 999+ like-ja volt, pedig nem egy annyira nagyon "csúcskategóriás" a lány. Nem csúnya, de azért nem annyira nagyon szép, hogy indokolná a like számot.
Szóval indulj ki ebből, hogy egy átlagos nő, több mint 1000 like-ot kap (valószínűleg a valóságban ennek a többszöröse, csak 999-et tud kijelezni max a rendszer), akkor miért éppen pont TÉGED vegyen észre?
-Legyen normális profilképed. A háttér ne a vécé legyen, ne is a rumlis szobád, hanem egy normális háttér. A kép minősége pedig jó legyen, lehetőleg egész alakos.
-Mindegy milyen egyedi a beköszönő szöveged, lesznek nők, akiknek nem fog tetszeni.
-Sok nő adatlapja nem lesz kitöltve, csak egy képet lök fel, aztán találtad ki, hogy ő milyen. Ha ezen felül beszélgetni sem lehet velük, tiltsd le őket.
-Nálam az vált be, hogy sokra ráírtam, aztán ha 1-2 volt olyan értelmes, hogy tényleg lehetett csevegni is vele, és önálló témái is voltak, akkor vele találkoztunk is. Élőben derül ki úgy is, hogy merre tovább.
-Szokj hozzá, hogy rengeteg nő van fent olyan igényekkel, aminek senki nem tud megfelelni.
Köszönöm a kommenteket mindenkinek!
Ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül,és nem is lesz egyszerű a dolog.
A te problémád abból adódik, hogy nem vagy tisztában pár dologgal a netes ismerkedést illetően. Pl a te korosztalyod, nem fog társkereső oldalt használni, applikaciot fog, ahol nem levelek hanem üzenetek vannak. Ahol pl hiba 1 mondatnal többet írni.
A másik, abban egyetértek, h 22 év az valóban nem a legegyszerűbb sikeresnek lenni, mert a férfi “aranykor” kb 30 év körül van, így árral szemben úszol. De pl rólam a képek és a profil annyi infót áradatot ömleszt arra aki megnézi, h kifog szúrni egy dolgot amin elindul a beszélgetés, mert megragadta a figyelmet. Szimplán csak nincs érdekes életed, Sorry, vagy csak nem tudod eladni magad.
:D
Ezért kell a kamu profil, hogy az ember lássa, hogy a levelek 90% ilyen!
#17:
Sosem volt kamu profilom, "vadász voltam" majdnem 3 évig.
Rengeteg nővel ismerkedtem és vittem ágyba, Ők mesélték amiket leírtam.
Te vagy az adam?
szuper, én a nulláról kezdtem, s heteken keresztül tapasztaltam ki a dolgokat, mire az első madárka osszejott, most nagyjából
2-3 csaj/ ho. De ez is azért mert nem fekszek bárkivel. Lehetne heti több is.
Igazából itt fontos lenne megérteni alapvető közgazdaságtani fogalmakat. A netes párkeresés lényegében úgy működik mint a közgazdaságtani piaci rendszerek, azokkal a szabályokkal leírható a működése. A mai konzumista-kapitalista társadalom teljes mértékben eltermékesítette a társkeresést. Manapság ha felmész egy netes társkereső oldalra, az egész lényegében olyan mintha bemennél a boltba termékeket venni vagy a henteshez húst venni. Ahogyan pl a t-bone steak a luxusétel és nagy iránta a kereslet, így annak az ára meg fog emelkedni, de míg pl a marhatüdőért már kisebb a kereslet és kevesebben szeretik, ezért annak az ára alacsonyabb lesz.
A piac láthatatlan keze mindent szabályoz.
Ugyanez a láthatatlan kéz szabályozza a párkeresési piacot is.
Ahogyan a férfiak elvetemülten kefélni akarnak, ezért elindítják a nők felé a dugásra invitálások cunamiját, aminek következtében megnövekszik a kereslet a nők iránt és az értékük felemelkedik az egekbe. Így mivel a hatalmas kereslet miatt a nők értéke iszonyatosan megnövekszik, ezért sokszor monopol helyzetbe kerülnek a piaci versengés során, aminek következtében lényegében bármit megtehetnek. És ekkor születnek meg az olyan irreális elvárások, hogy "én olyan férfit akarok aki betűről betűre azt írja amit én akarok, aki hercegnőként hordoz a tenyerét. De ha a profilképén azt látom, hogy amint az égből leemelkedik ámde a repülő pegazusának a bal első lábán levő köröm kicsit piszkos akkor már számomra az a pasi selejt és nincs vele dolgom." elvégre miért ne? Megteheteik. Mivel nem tudhatják, hogy a többi pár száz üzenet közt nem lesz-e olyan pasi akinek a profilképén az őt égből leemelő pegazusának nem lesz-e tiszta a körme. Ezek pedig nem irreális elvárások, hanem csak "női megérzések".
Ugyanolyan ez mint amikor egy vállalat vagy állam monopolizál egy terméket. Mivel teljes mértékben ő szabja meg a piaci feltételeket, ezért bármekkora összeget szabhat amennyit még kifizetnek a vásárlók. Ha pl egy monopolizálná az obszidiánt és a világ obszidiánkészletét egyetlen cég termelné ki akkor ő diktálná a feltételeket az obszidiánpiacon. Kérhet pl ötezer eurót egy uncia obszidiánért, ha lennének olyanok akik fizentének ezért ennyit, függetlenül attól, hogy mondjuk egy uncia obszidián kibányászása nem kerülne többe mint mondjuk száz euró.
Ugyanezt a stratégiát használják a nők is a párkeresési piacon, csak ők öntudatlanul.
Azaz kiszabhatja azt a feltételt, hogy ő csak akkor fekszik le veled, ha te pl előtte éjfélkor kimész a Deák-térre jódlizni majd utána szalmát lopsz a Kármelita Betlehemből. Nem teszed meg? Semmi gond, viszlát. Talál valaki mást, aki viszont megteszi és neki már szétnyitja a lábait. Mivel az akkora túlkeresletből úgyis akad valaki, aki viszont teljesíti az elvárásaikat.
Nem beszélve az instagram és fb negatív hatásairól. Mert ha egy átlagos nő is kirak egy csücsörítős fotót akkor egyből jönnek a több száz lájkok és a "cuki gyönyörűség"-típusú kommentek tengere. Ez pedig tovább növeli a nők egóját, aminek következtében még jobban felértékelik önmagukat.
És így jutunk el odáig, hogy teljesen udvarias, kulturált, épkézláb mondatokat tartalmazó és kukis fotóktól mentes leveleket teljes mértében negligálnak.
Pasika oldalrol ezt hiheted persze 😁
De noi oldalrol ez nem igy van.
Az a baj h a pasik nem kepesek a kanossagat hatterbe tenni nekik a dugas a fontos
Igy nem csodalom h sokan visszapattannak.
Amit egyikotok sem irt az a kepessege a noknek h profil kep nelkul pusztan a adatlap alapjan megmondjak 1-2 het utan h a pasika csak dugni akar vagy esetleg mas
Nalam alap h normalis kep nelkul kuka az illeto akar milyen szovege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!