Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 200 ezer alatti fizetésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 200 ezer alatti fizetésnél manapság barátnőről/feleségről ne nagyon álmodjon egy férfi?

Figyelt kérdés
Kb. a nők jelentős része levegőnek néz olyan szinten, hogy vannak, akik még a köszönésemet sem fogadják. Ha ennyi marad a fizetésem, akkor soha nem fog egy nő sem emberszámba venni? Tényleg ilyen szinten anyagiasak lettek a nők? Kinek milyen tapasztalata van a témában?

2019. szept. 10. 19:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
azt csak úgy példának írtam a 200-at. nem az a lényeg.
2019. szept. 10. 19:59
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem akarom sokáig ragozni: Párom is 200 nettó alatt keres. 3 éve együtt vagyunk és ő eddig az egyetlen, akihez tényleg hozzá is mennék, úgy érzem.
2019. szept. 10. 20:08
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Én munkanélküli vagyok mégis szoktak randizni velem csajok, sőt van akit utána én nem keresek.

Szerintem nem a pénztől függ az ismerkedés, egyébként 0 forinttal is el lehet adni magad.

Amúgy aki így gondolkozik, hogy "fizetés" az sosem lesz gazdag... Akik gazdagok Andy Vajna és az ilyen vén szivarok mind a vállalkozásukból gazdagodtak meg, és sosem volt állandó fix fizetésük.

2019. szept. 10. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt nem értem. Szembe megy veled valaki az utcán, te random ráköszönsz anélkül, hogy tudnád, hogy ki ő. Majd mivel ez az idegen nem köszön vissza, azt gondolod, hogy "tuti, hogy azért nem köszön vissza, mert már ahogy rám nézett, a röntgen szemeivel látta a bérjegyzékemet a táskámban".
2019. szept. 10. 21:01
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Igazad van, a medián kereset (nem átlag) jóval nettó 200 alatt van. Így hát a férfiak fele kénytelen kapcsolat nélkül élni.

Tényleg ezt látod magad körül?

2019. szept. 10. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy mennyit keres a pasi, de megházasodni nem akarok.
2019. szept. 10. 22:37
 17/22 anonim ***** válasza:
55%

"Vagyis minden magyar munkavállaló minden bérből származó jövedelmét figyelembe véve egy átlagos aktív magyar mediánbére bruttó 229636 forint havonta."

Még bruttóban is alig haladja meg a 200 ezret a magyarok jövedelme, nem hogy nettóban. Legalábbis az emberek felére ez igaz. Szóval ezzel ne mentegetőzz.

2019. szept. 11. 06:15
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
Nőként írom, nem pénz kérdése. Vannak még köztünk olyanok, bármennyire is meglepő, akik nem a bankszámlád tartalma miatt akar párt. A személyiség a fontos és hogy hogyan viselkedsz a nővel/emberekkel. Ha kedves vagy, kiegyensúlyozott és szereted a munkád a fizetésed ellenére, a kutyát sem érdekli, hogy nem vagy gazdag. Komplexusos kisfiúkat zavarja ez. Egy férfit nem a pénz tesz férfivé.
2019. szept. 11. 08:37
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon rengetegen 200 ezer alatt keresnek és mégis van párjuk. Inkább azzal van a nagy probléma, hogy egyenlőtlen az elosztás és emberek milliói vannak kizsákmányolva. Az összes oligarchát kéne elszámoltatni és azt a pénzt szegényebbek között szétosztani, bevezetni a progresszív adót mivel az egykulcsos teljesen igazságtalan, hogy egy informatikus és egy irodai munkás között ne legyen szakadéknyi különbség és az alapjövedelem bevezetését is teljesen támogatnám.

Igaz vannak anyagias ribik, volt aki azért utasított vissza, mert szerinte nem voltam valami ambíciózus. Egy igazi jobboldali idióta volt. Na most, ha nem élnénk ilyen anyagias világba akkor nem történne ilyen, hogy ezért utasít vissza. Ezért lenne jó az, ha Magyarországon minimum szociáldemokrácia színvonal lenne, de ehez alulról jövő szerveződések kellenének, ami jelenleg sajnos nem nagyon van.

Nem tudok mást mondani, olyan nőt keress, aki nem anyagias, aki szeret úgy ahogy vagy, mivel ha valaki igazán tud szeretni mellőzi az anyagiasságot és a felszínességet.

2019. okt. 6. 08:14
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
inkább a saját lakás hiánya a gond.
2019. okt. 20. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!