Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja a feleségének hogy nem csalja meg mert ilyen külsővel nem lehet kalandokba bonyolódni azzal a feleségről is ítéletet mond?
Képzeljük el az alábbi párbeszédet.
Feleség: megcsalsz? Tudom hogy igen!
Férj: Hülye vagy? Megcsallak? Én? És mégis kivel? Hát nézz már rám! Kopaszodó pocakos ráncosodó templom egere hapsi vagyok. Ki a jó francnak kellenék? Még ha pénzem lenne.
Feleség: Nekem kellesz.
Férj: Na ja. Max neked.
Na most ez kimondatlanul azt is jelenti: kinek kellek? Csak neked a hozzám hasonló középkorú fonnyadásnak indult valakinek, aki tulajdonképp csak megszokásból van velem együtt.
Vagyis a pasi magával együtt az asszonykáról is ítéletet mondott.
Egy fonnyadt szarnak tartja magát-de az asszonyt is.
Rosszul látom?
Lehet igen, lehet nem.
Nem hinném hogy direkt célzott arra hogy ronda vagy.
Szerintem mivel felhoztad hogy megcsal téged, erre mondta azt hogy ő senkinek sem elég jó és ezért képtelen téged megcsalni,(nem hinném hogy meg akarna) és te vagy az egyetlen aki őt elfogadja olyannak amilyen.
Ez olyan mintha azt mondanám: Én nem lopok. Mit lopnék? Nincs mit.
Nem azt mondom hogy kikérem magamnak a kérdést én nem lopok nem vagyok tolvaj!
Nem. Azt mondom, lopnék én ha lenne mit, de nincs mit így nem lopok.
Rosszul látom?
Az a baj hogy nem ismerlek titeket. Gondolj bele ha a te önbizalmad is a béka segge alatt lenne és a férjed kérdezné ezt, miközben fel is vagy háborodva hogy miért gondolja ezt rólad.
Lehet hogy úgy értette ahogy te gondolod, viszont ne zárd ki azt sem hogy tényleg a szituáció szülte a dolgot.
Önértékelési gondja van.
Terelt, kibújt a válasz alól.
Tart a reakciódtól ezért kerüli az őszinteséget.
Ki mondta hogy sértődésről egyáltalán szó van?
45 elmúltam, csókolommal köszönnek nekem úgy nézek ki mint a saját öreganyám. Egy vén szottyadt szar vagyok magam is így gondolom magamról.
Mi vár rám még az életben? Van egy szar minimálbéres melóm, mely a vasárnapi boltzár miatt eleve kétséges meddig tart még, és amúgy is esélyes hogy lapátra tesznek hamarosan pusztán a korom miatt.
Aztán indulhat a nagy vergődés közmunka és társai hogy ne haljak éhen a nyugdíjig. Ha megélem és nem visz el addig valami betegség.
Ez vár még rám az életben.
Tényleg nem ördögtől való a gondolat, hogy minek az egész.
Inkább irány a Duna aztán csók.
" és csak utána sértődj meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!